A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Akkor higgyen két neves ner ideologusnak! . "...politológusberkekben nyílt titok, hogy ez a könyv szolgált alapul a NER
megszervezéséhez. Schabert munkásságának legalább két nagy tisztelője
van hazánkban: Lánczi András és G. Fodor Gábor. Tilo Schabert írja le a legjobban és legmélyebben Orbán Viktor kormányzáshoz való viszonyát, az Orbán-rendszert mintha a 25 évvel ezelőtt megjelent, egy amerikai
liberális politikusról írt Boston Politicsból építették volna fel. " . https://index.hu/belfold/2014/08/29/az_orban-rendszer_titkos_bibliaja/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201809
Fogok indítani lehet egy topikot, mert itt mindenki az ML(Orbán) cégekből akart idén meggazdagodni, mihelyst kiadják hivatalosan , mondjuk a top 150-et , azonnal indítok egy topikot, hogy ki mennyit szakított millióban ezeken az aranyos kis cégeken. Mindezt csak azért , mert amikor leírtam az OPUS-os fórumba, hogy nem azért lettek ezek a cégek létrehozva, hogy Orbánékon kívül bárki is keressen velük és hogy az összes kisbefektető a negyedét nem fogja összesen keresni , amit Orbán(ék), akkor kb. 15 -en rossz néven vették.Na majd mindenki beírhatja a varázsszámot, én meg majd szembesítem az okoskákat a hülyeségükkel.
rabszolga törvény néven elhíresült tényleg képtelen vagy felfogni, vagy csak a szokásos trollkodásod, ferdítésed? nem kell válaszolni, nem vagyok rá kíváncsi, kímélj meg a ténykedésedtől köszi
maci Bemásolnád a közlönyből a rabszolgatörvényt? Kik lesznek a rabszolgák? Hogyan lesznek kiválasztva? Az EU tagjaként hogyan engedhetik, hogy Magyarországon újból bevezessék a rabszolgaságot? Tudsz ezekre válaszolni, ha már idehoztad a rabszolgaságról a cikket.
162 milliárdot hozott Fidesz-közeli cégeknek a letelepedési kötvényprogram . Közel két és fél éves pereskedés után a G7 újságírója megkapta az az Államadósság Kezelő Központtól (ÁKK) a letelepedési kötvényprogrammal kapcsolatos adatokat. Ezekből kiderült egyebek mellett az, hogy . A FIDESZ-KÖZELI, EGY KIVÉTELÉVEL OFFSHORE HELYSZÍNEKEN BEJEGYZETT KÖZVETÍTŐ CÉGEK MOSTANI ÁRFOLYAMON SZÁMÍTVA 162 MILLIÁRD FORINTOT TETTEK ZSEBRE AZ ORBÁN-KORMÁNY TÖMEGES BEVÁNDORLÁSI PROGRAMJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN – írja a G7.hu. . . Ebből 102 milliárd volt a szolgáltatási díj, amit a külföldiek fizettek és 60 milliárd forint volt a kamat, amit a magyar adófizetők állnak. Az első állampapír-sorozatok tegnap jártak le, a magyar állam 34,7 milliárd forintot utalt olyan cégek számlájára, amelyek a Kajmán-szigeteken, Liechtensteinben, Cipruson, Máltán és Szingapúrban vannak bejegyezve. Az offshore cégek karácsonyi ajándékához a magyar adófizetők több mint négymilliárd forinttal járultak hozzá.A letelepedési programból az állam nem profitált, sőt a túl magas kamatok miatt több milliárd forintot bukott, a Transparency International tanulmánya szerint konkrétan legalább 21 milliárdot bukott az állam a letelepedési kötvényeken. Az egész programon csak és kizárólag a Fidesz-közeli közvetítőcégek nyertek.
ebben a fene nagy diktatúrában lemersz ilyeneket írni? és még nem ment érted a fekete autó? háááát... mellesleg az sem tudod ki(k)re szavaztam:) lehet meglepődnél...
Ha megfizetik és vállalja akkor semmi kivetnivaló nincs ebben.Viszont ha nem és félelemből , vagy bármilyen egyéb okból ezt megteszi a cégének pedig nem akarja , akkor ott bizony már a dolgozó önérzetével van a probléma.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link