A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
20:12 500-1000 ember van a Kossuth térenA tüntetők egy része még érkezik a Kossuth térre, ahol most 500-1000 ember lehet. Rengeteg a rohamrendőr. A téren rögtönzött beszédeket mondanak, van kihangosítás. Komolyan, ezek miatt fut minden balos médiában live tudósítás? 1000 ember? Felcsút mezőkövesd meccsen vannak ennyien :)
1. Fene tudja, ha közös pénzt használnak és van egy közös költségvetés, akkor talán nem ördögtől való egy közös pénzügyminisztérium ötlete. 2. Junckerrel nem tudom mi bajod, Orbán frakciója (Európai Néppárt) jelölte annak idején és ők is szavazták meg, ha ilyen korrupt, akkor miért választottátok meg. 3. Nyugi lesz válasz, az Eu nem a magyar kormány, amitől bírósági ítélettel lehet csak kiszuszakolni a közérdekű információkat (persze azokat se mindig, mert előszeretettel titkosítanak mindent). De ha ennyire nem tetszik az Eu, akkor nosza szervezzetek népszavazást a kilépésről, Vlagyimir tárt karokkal fogad majd, igaz nála a demokrácia úgy működik, hogy azt kell csinálni, amit ő mond. Nem tudom, hány éves vagy, én emlékszem a Kádár-rendszerre, hidd el Brüsszel fényévekre van Moszkvától, egyébként meg Viktor most bármit megvétózhat, így nem igazán értem a sírás tárgyát. Ha nem tetszik a fejlődési irány, akkor meg szintén Viktornál reklamálj, mert az EU-t már régóta az ő elvbarátai (CDU-CSU) irányítják.
A TEK és a rendőrség megerősíti a magyarországi karácsonyi vásárok védelmét A strasbourgi terrorcselekmény miatt a kormány nemzetbiztonsági kabinetje úgy döntött, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét - tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerda este az MTI-t. A közleményben azt írták: egész Európában nőtt a terrorveszély. A rendőrség fokozza a járőrszolgálatot, a TEK pedig az utcára vezényelte járműveit. L: bla-bla-bla!! fosik a Dögevő a az istenverte nép haragjától!! :))
A Fidesz rendbeteszi az országot
link