A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nehezen néznek szembe a valósággal az agyatlanok, pedig ez is bizonyíték: A szakértők szúrták ki, hogy a módosítás még jóval durvább lehet. A BDO Magyarország az úgynevezett rabszolgatörvény eddig leginkább vitatott elemein kívül talált egy olyat, amely tömegesen megfoszthatja a munkavállalókat a munkaidő-beosztástól eltérő rendkívüli munkaidőre járó bérpótléktól. A tervezet szerint a munkáltató által közölt munkaidő-beosztás módosítható a munkavállaló kérésére, amire hozzájárulásával kerül sor. A módosítás akár előrelépés is lehetne, de jelen formájában, további garanciák nélkül, kitárja a kaput a munkáltatói visszaélések előtt. A JOGSZABÁLY MÓDOSÍTÁSA UTÁN A MUNKAVÁLLALÓ HOZZÁJÁRULÁSÁVAL MÓDOSÍTOTT BEOSZTÁS ALAPJÁN VÉGZETT MUNKA: RENDES MUNKAIDŐ LESZ. A munkavállaló így nem kap bérpótlékot rendkívüli munkája után, az nem számít bele a rendkívüli munkaidő 400 órás kvótájába sem. A gyakorlatban már ma is sok esetben előfordul, hogy a munkaidő-beosztástól eltérő munkavégzést azért nem minősítik rendkívüli munkaidőnek, mert ahhoz a munkavállaló hozzájárult. L: Vazzeg!! ez nagyon kemény és aljas!! ez a fidesz!!! https://24.hu/belfold/2018/12/04/rabszolgatorveny-penz-se-jarna-a-tobb-munkaert/
az azért nem olyan egyszerű!!! lásd ukrán-orosz konfliktust! nem szeretnek beleszólni 2 állam magánügyébe, mindenki óvatos. Viszont az egyszerű emberek menekülnek teljes joggal, mert féltik az életüket! Nézd meg a magyart pl 56-ban ezrével menekültek, a börtön vagy a kötél elől!
Orbánnak kellenek az új tanácsadók ezért vár szívesen minden bukott-korrupt politikust a világ minden tájáról lehet a macedón elnök lesz a korrupcióért felelös államtitkár a baltás gyilkos visszajön hóhérnak
Erről beszéltem. Lehet bármilyen jó és jószándékú egy javaslat, fidesznyikekből dől az ellenállás és a gyűlölet. Úgy ugrálnak, ahogy a vezér fügytül. Szar lehet. Szívből sajnálom őket.
a háború elöl menekülőket abban kell segíteni, hogy a hazájukban békében élhessenek. -"Ha éppen nem háború elől menekülnek, akkor nem jönnek millió számra."- ostobaság
Ha éppen nem háború elől menekülnek, akkor nem jönnek millió számra. Ezt csak az ostoba Fidesz-propaganda nyomja neked! Szerinted jobb ha 500-1000 km-t gyalogol valaki tengeren-hegyeken keresztül
Ez előre mutató, jó javaslat arra, hogy BÁTRAN induljanak útnak
a migránsok, és hogy NEM KELL egy EU-s táborban várják a kérelem elbíràlását.!!! jöhetnek millió-számra
Ez előre mutató, jó javaslat arra, hogy ne induljanak feleslegesen útnak a migránsok, és hogy ne egy EU-s táborban várják a kérelem elbíràlását. Borítékolom, hogy a fidesz és a kormány ezt is fullba támadni fogja, mert az az érdeke, hogy a migránsokkal kapcsolatos hisztériát legalább az EP, de inkább az önkori választásokig fenntartsa. Közben már azt is nehéz eltussolni, hogy idén kevesebb migráns érkezik, mint 2015 előtt.
így működik a liberális demokrácia! 1.- állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága a humanitárius vízum létrehozását kezdeményező jelentést elutasítja!!! ---befenyítik őket!!!--- 2.-új szavazást írnak ki és jééé : elfogadják gyalázat
A büdös bogár megszólalt. Még a neve se magyar :) Inkább azon lenne felháborodva, hogy a főnöke börtönszökevényeket csempész! Orbán a bukott politikusokkal akar együtt élni!
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/deutsch-egy-liberalis-hisztirol-van-szo-2472702 Deutsch Tomi természetesen fel van háborodva. A humanitárius vízum létrehozását kezdeményező jelentést nagy többséggel elfogadta a LIBE, a parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága. A dokumentum lehetővé tenné az EU-ba készülő bevándorlóknak, hogy már hazájukban benyújtsák menedékkérelmüket, az ezt önként vállaló uniós tagállamok EU-n kívüli külképviseletein. L: Ha ez így marad, kevesebb lesz az illegális migráns, és szerintem azok akik élnek ezzel a lehetőséggel nem fogjak Mo-t zaklatni, mert lehet, hogy jobb körülmények elől menekülnek a hazájukban, mint ami Mo-n van :))
Ott Mo-n mindent szabad? én itt Fr-oban már nagyon sok választást éltem meg, de soha nem jött a PC-re kampány jellegű dolog, pedig benne vagyok a rendszerben rendesen az emil címemmel, mert a biztosítást az adóbevallást, a banki ügyintézést, azt mind emilen keresztül rendezem le és nem használok semmilyen automatikus letiltást a bejövő postán.
engem nem, mert letiltottam minden ilyet 18 éve. 1-2-szer át szokta vinni a vik-tor a tűzfalat mindenféle fos választási anyaggal, de a telefonok szerencsére nem jönnek, pont bebaszna ha valamelyik nap arra lennék figyelmes hogy a köpcös hangját hallgatom a telefonomon. az túl durva lenne. nem azért mondtam le a tévé előfizetésem meg nem hallgatok kereskedelmi rádiót már vagy 7-8 éve, hogy meghalljam ezt a kis pöcsöt beszélni. azt hiszem, miatta nem kérek már tömegtájékoztatást, agyfaszképző anyag a hangja.
Hamarosan mindenkit felhív a Fidesz... Jön a telefonos tájékoztatókampány. A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a családok védelméről szóló nemzeti konzultációról - közölte a párt kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs elmondta, a kampányban a Fidesz országgyűlési képviselői és választókerületi elnökei a nemzeti konzultáció fontosságáról beszélnek, és arra biztatják a választópolgárokat, hogy töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet. József Kovács hsz-e: A kedves mamát nem lehetne felhívni? Már hogy nem az enyémet,hanem a Viktorét és megkonzultálni vele,hogy hogyan tudott a világra hozni,egy ekkora szarkupacot. :)) https://privatbankar.hu/makro/hamarosan-mindenkit-felhiv-a-fidesz-323225
még valamit:
nem sajnálom a külföldi magyaroktól, kivéve azt ami focival
kapcsolatos, de biztos vagyok abban is, hogy ezek a pénzek nem odajutnak
ahova kell!!
aztán:
ha én segíteni akarok a szomszédnak, először a saját portámat teszem rendbe!!!
Ez azért van, mert viktor titokban érvénytelenítette Trianont, és a szomszéd országok nagy része újra M.o hoz tartozik. De ezt a titkos infót egyelőre csak a benfenntesekkel osztotta meg, a többiek úgy se hinnék el még. Hivatalosan majd a Jézuska hozza a nagy hírt. Vagy Soros újévkor :)
A Fidesz rendbeteszi az országot
link