A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nem tudom, én nem vettem észre rajtuk. De szerintem csak szeretnek téged etetni és félreérted a jeleket. Olyan ez, mint a veled nevetnek és rajtad nevetnek. Nagyon vékony a választóvonal, ráadásul kell egy minimális érzelmi intelligencia a kettő megkülönböztetéséhez. Nem mindenkinek megy. De ne legyél szomorú, biztos hogy így is szeret a közösség, te vagy itt a színfolt. Nem mindenkinek a barna a kedvenc színe, de az is egy színfolt, és ez így jó. Vagyis minden rendben.
"Hadházy elmagyarázta a nyomozóknak, hogy hol van vesztegetés a Borkai-ügyben A Borkai-ügyben tett feljelentésem ügyében voltam a Központi Nyomozó Főügyészség impozáns, új épületében. A feljelentést azért tettem, mert miután a jachton orális élvezetekben részesülő ügyvéd több milliárdot keresett az Audi földjein, egy hozzá köthető cég évek óta havi egymilliót ad Borkai fiának egy olyan cég “vezetéséért”, amely SEMMIT nem csinál, ZÉRÓ bevétele van –"
még jó, hogy ez 2014es sztori mintegy 2000 főről annyira imádom, hogy alapvető szövegértési készségeid nincsenek, semminek sem nézel utána és mindél többet tévedsz annál nagyobb a szád tipikus PNY
A Fidesz rendbeteszi az országot
link