Ez minden, csak nem lerágott csont ! Akkor lesz lerágott csont, ha ML és társai a megérdemelt büntetésüket töltik a rablásuk után! Lebukták és most takargatják, de ezt nem lehet elhallgatni már soha többé, szivárognak az információk!
Hallottam már olyanokról akik ilyen teljesen összefüggéstelen mondatokat mormolnak maguk elé, de azok a bolondok házában voltak, esetleg könnyebb esetben a pszichiátrián.
"Mondj mást a politikai bulvár hírek helyett! A bezzeg soros mindig kéznél van, úgy mint a kettős mérce, csak észre kell venni! Jönnek majd a rágalmazók is kellő bátorsággal felnyársalva!" Már bocs! de TE tudod értelmezni amit írtál?
Mondj mást a politikai bulvár hírek helyett! A bezzeg soros mindig kéznél van, úgy mint a kettős mérce, csak észre kell venni! Jönnek majd a rágalmazók is kellő bátorsággal felnyársalva!
Na az UNIO meg hoz olyan alternatív ajánlatot, hogy a szén és lignit felhasználást hőtermelésre belátható időn belül , azonnal abbahagyni kellene. Nem irigylem a szagértőket.
Na örömmel hallom, hogy a hétvégét nem a kollégáiddal töltöd... Észszerű magyarázatot nem várok tőled, mert hiányzik az eszköztárad... Amúgy nem hiányzol de nem is zavarsz, elfogadom ez a munkád ezt választottad, minősítsen téged, hogy ez kielégít...
Látom elkezdődött a műszak. A témára reagálj baszki! De persze mindjárt jön az ALTERNATÍV VALÓSÁG, a BALLIBSI, a BEZZEG A SOROS, a RÁGALMAZÁS, a KETTŐS MÉRCE, stb, stb, stb. Na lássuk a VÉLEMÉNYED!
Kuper nem szereti azokat, akiknek még egybitje sincs! Mit szeretnél hallani ésszerű magyarázatnak? Soros álhíreket? Vagy a te álhíreidet? Szólj, ha hiányzik Kuper! Hétvégén mindig kipiheni az egybitest sem érő propagandisták társaságát.. Csak ésszerű magyarázatot várok feltétel nélkül.
Kuper vagy lapít majd mint szar a fűben, vagy jön az Soros keltette álhír történettel... Ismerhetnéd ez az 1 bitje van, ezt tudja használni... A gondolkodás, illetve bármi észszerű magyarázata nem opció nála, hiszen nem adottak hozzá a feltételek...
Én a hetvenes években voltam fenn gyerekként. Nagy dologról nem maradtál le, egy közepesen izgalmas panorámával rendelkező kilátó. Mondjuk ha Tihanyban voltál akkor ezt felesleges felkeresned. De ha bolgári nyugdíjas leszel, néha nyugodtan sétálj fel.
A fidesz elcseszte az országot.