Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
25-30 mrd nettó eredmény már indokolhatná, ami jó hatásfok mellett meglehet 150 mrd éves bruttó bevétel mellett is. Az meg a nerben nem számít nagy összegnek, illetve az eu is it fejlesztésekre szeretne adni sok-sok pénzt
Először azért vettem 600 körül, mert gondoltan jó lesz gyors spekire. Aztán úgy elindult, hogy eszem ágában sem volt eladni. Most (több hónapja) ahogy jönnek a hírek, már felfogtam mi készül itt! Persze opi-konzi bizonytalanság bennem volt, de már elmúlt! Sokszor leírtam nem vagyok és sosem leszek felbeszélő, pont lesz-rom, ki mit mikor vesz, de VSZ 4IG innen 1-2 éven belül akár 5-10-szerezhet is, ezt simán el tudom képzelni! Jövő hét nagyon érdekes lesz, remélem 2500 szépen megtartja és új ATH-kra megyünk!
Ha jól gondolom/tudom, az alapoknál komolyabb formai kritériumoknak kell megfelelni. Nem elég, hogy az ember látja, hogy mennyire stabil és hogy milyen kedvezőek a környezeti feltételek.:)
Értem. De a jelentés után lefelé várta. Simeone kollégát dícsérgette a kisbüfi topicban, hogy milyen okos és hozzáértő. Az ő meglátásairól ugye azóta kiderült, hogy hatalmas tévedés volt. Szóval kicsit nehéz magán eligazodni. Vagy csak nekem nem sikerül.
NYESZ számlán lévő eredeti pakkom beker ára 205 forint. Kicsavartak pár ezret belőle az első nagy beejtésnél (1800->1400) de azóta is csak bővítettem. Bővítettem 800 környékén, 1000 környékén, 1700 környékén, 1800 , 1900,2000 és2100 környékén is. Utolsó vételem (2260) már nem bővítés volt, csak a normál számlámról próbáltam áttenni a TBSZ-re (de itt is kicsavart az emelkedés pár részvényt a kezemből. De összességében többször akkora pakkom van, mint 300-400 környékén (sajnos- mert ha már akkor annyi pénzből vettem volna, mint a mostani összbeszerzési áram, akkor ma már azt hiszem csak hobbiból mennék be dolgozni). Nem gondolom, hogy itt az a törzsgárda (Rice, Boavista, bences stb.) akivel itt egy éve írogattunk csökkentett volna ezen a magasságon. Tavaly nem gondoltuk volna, hogy valaha ilyen árfolyamon lesz a 4IG (örültünk volna, ha a 300(0)-at megközelítjük. Ma hogy már tízszer annyi a részvény ára inkább akként gondolok rá, hogy ez a részvény lesz az, ami igazolni fogja a családom és utódaim számára, hogy érdemes volt valaha elkezdenem tőzsdézni. Családi vagyont szeretnék ebből létrehozni és azt gondolom, hogy innen még mindig öt-tízszerezhet is a részvény értéke. De ha "csak" triplázódni fog, akkor sem leszek boldogtalan nyugdíjas... Ha beesne mostanában 20-30%-kal (mondjuk vissza 2000-ig), akkor nem kérdés, hogy minden hátrahagyott tartalékot, az ingatlanok kivételével , ami mozdítható, azt tőkeáttétellel nyomnám be a papírba. Nem is tudom, hogy annak drukkoljak, hogy essünk egy komolyabbat és induljon újra a rallye, vagy drukkoljak a sima emelkedésnek...:-)
és mikortol? lesz ,adomentes?mit lehet tudni,gondolom 2020tol,ha igaz persze a hir,mondjuk én sehol nem találom,biztos rossz a gogle,mondjuk jo lenne mert 4ig,opus konzi nyomda osztalékra lehetne menni
Ha valaki 260-300 körül vett és most adogat el belőle, azzal semmi baj nincs, gratula a sok nyerőhöz...bár vsz ennél sokszorosan magasabban is leszünk! Igen, lemaradtál. El akarják törölni az osztalék után fizetendő adót, magánszemélyeknél!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...