Én is el fogadom amit írsz és azt gondolom tök rendben van. Nem a rajzaim alapján kereskedek, mondhatnám úgyis, hogy nem kereskedek, mindössze vettem és várok, hogy jó legyen. Én azért próbálok rajzolgatni, mert érdekesnek találom Elliott
elméletét, és próbálom keresni és nézni azokat a hullámokat az
aktuálisan számomra érdekes grafikonon, amik az elméletben szerepelnek. Ha találok valamit, akkor örülök neki és pont. Ha nem jó, akkor kezdem elölről. Senkit sem akarok meggyőzni a rajzaim helyességéről vagy helytelenségéről, mindössze ez is egy módszer arra, hogy a fölös időmet eltöltsem valamivel, ami értelmesebb az Éjjel-Nappal Budapestnél, ha van még olyan egyáltalán. Aztán ha ennek a fölös időtöltésnek egyszer az lesz a vége, hogy megtanulok vele sikeresen kereskedni, hát legyen. Akkor majd kereskedni fogok, de az biztos egyelőre, hogy a foglalkozásommal jobban keresek, mint Elliottal a tőzsdén, már csak azért is, mert dolgozok és nem kereskedek. Ez alapján remélem ti is el tudjátok fogadni, hogy rajzolgatok. Aztán maximum ne nézegessétek, ha nem érdekes számotokra. Köszi.
A véleményem nagyban befolyásolja ez a cikk: https://kiszamolo.hu/szolvencia-likviditas-rentabilitas-prudencia/ Én nagyon örülnék már egy tisztító tűznek a gazdaságunk tekintetében.. Kár volt így este elolvasni az elmaradt Kiszámoló cikkeket. Csak felb@sztam magam...
Szerintem is rendben van amiről beszélsz, én rövid távra vetítve készítek chart-okat, eliott alapú kereskedésekhez, mindegyik jó lehet, ugyanannyi benne a rizikó. Most már mindenki az oltó anyagra vár, amint elkészül, rendbe jön a piac, kiszámíthatóbb lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.