Most mi a probléma? én is azt írom h kamu az egész. ;) Egyébként meg azt gondolom h nem szégyen belátni h tévedtél. :) Ezen eddig mindenki csak nyert akárhol vette. :) Írhatsz bármit. A tények magukért beszélnek. Észnél kell lenni és nem bolond módjára szórni a shortot ;) Bendegúz, lszi töröld :D
Á dehogy. Ez lesz az új otépé!! :p Örök növekedés vár rá, a legnagyobb magyar infó vállalat lesz, mol eltorpul majd mellette. 1000 Ft osztalekot fizet majd, és egy fillért se lopnak belőle, mert az nem ner stílus!! Minden forint nyereség benn marad és szetosztjak a kisbefektetok közt!
Megírtam korábban is, hogy shortoltam, csak épp lehetoseget sem hagyott a jó matgab hogy lereagaljam az agresszív és alaptalan kirohanasaidat. A lényeg, hogy te csak nyersz, nem is tudom, mit keresel ebben a topikban? ;) Megalapitottad nekünk szegény kitomotteknek, a dolgod csak a moderálás , semmi több :p
ez így van, amikor bukik a NER akkor ezek a papírok mennek a levesbe na de az mikor lesz? 2022? 2026? jelenleg semmi jele hogy bármi változna és addig akármi lehet ezekben a papírokban ne feledd hogy keresztülvitték a kínai vasutat is, Paks2 indulgat, szerintem az olimpiáról se tettek le még holott ezek közül csak Paks2-nek van létjogosultsága de nem úgy ahogy ők megcsinálták -> mutyi szerződés 2 ember között, semmi hatástanulmány és tender se volt szóval akármit meg tudnak csinálni ennyi év alatt, ami ezeket a cégeket hízlalja majd és utána se 0-ra esnek be hanem mondjuk feleznek, harmadolódnak
Mindenki hülye h csak te vagy pöttyös helikopter. Szerencse h eladtam tavaly 2000-en mielőtt leborították 1500-ra. Még egy ilyen tömésben nem veszek részt. Aki meg azóta tartja az majd jól megnézheti magát!!! #shortazisten
Pontosan, előbb elterelés, tömés 10 ezerig (elnézést), aztán 2 nap alatt nullába áll, ahol a helye. De legalább kiderült, hogy mégis shortoltad és valszeg 100% bukóban likviditáltak. Rá se rants, ez a topic a 4ig kitomotteke, shortosoke 😏😏😏
Igen, ez végre egy őszinte hely. Ahol a 4ig shortos is szót kaphat. Kicsavarták a kezembol a shortot, pedig mindenki tudja, hogy pár év múlva nullat ér, miután bukik a NER. Sőt, előbb is.mikor kiderül, hogy semmilyen nyereséget nem mutatnak ki, hanem kilapatoljak minden évben majd az eu pénzeket belőle!
4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja