Tudod valószínű,hogy a világvége sokára lesz és az omlás is :D Engem különben nem érdekel a divat,mert akkor ugrálnom kéne a sok papír közt mint ahogy sokan teszik. Sok ugrálás után persze csak a nyerőket kéne beírni és akkor lehetnék akár divat sztár. Ja,hogy akkor még mindig nem lenne akkora nyerőm mintha csak ülök 1 papírban és utazom a nagyokkal és logikusan gondolkodva hagyom,hogy a pénzem-részvényem emelkedjen. Bírom mikor valaki eladja és utána már esést vizionál,majd amikor vesz emelkedést :D:D:D Sokan elhiszik magukról,hogy befolyásolni tudnak 1 papírt,de szerencsére nem.
RFV-nél az is közrejátszott,hogy a mnyp-ak tele voltak vele és az államosítás után adni kellett nekik. ESTnél a gazdasági válságban megcsappantak a hirdetések és a rádió nagy bukta volt nekik és a Szigetet Gerendai olcsóbban vette vissza mint amibe került a részesedés vétele. Mind a kettőnél írtam a fórumokra,hogy eladni kell mert nagyobb esés lesz. A 4IGét viszont venni,gyűjteni kell,mert innét még nagy rallyk előtt áll.
Mindkettőben benne voltam. Azok nagyon más sztorik voltak. Estnél a szigethatás, meg neo fm repítette a csúcsra, de érezni lehetett, hogy nincs lóvé, ezért 20-30-50%-nál dobni lehetett. RFV-ben is látni lehetett, hogy jön a vég. Amikor románoknál elkezdték szívatni, meg Lázár is rászállt, na ott volt a vég. Majd amikor itt is jönnek a hasonló jelek, nem lesz elnyert pályázat, rászállnak a cégre stb na akkor lesz brühühühü...
Hát tudod mindenki úgy kereskedik ahogy akar, nekem megvan a stratégiám, a céláram és kihasználom az emelkedéseket és eséseket is. Egyébként miből gondolod, hogy meg lehet határozni egy fix pontot ahonnan egy napi esésnél összeomlásról beszélünk? Opusnál tudtad, honnan kezd el csökkenő trendbe menni? Konzumnál tudtad? De gondolom te igen, tudtad. Ha innen most elindul lefelé a 4ig az lesz, hogy te megmondtad. De bárhonnan kezd esni te úgyis megmondtad. :)) Miközben pontos árfolyamot nem tudsz megmondani előre :)
Nyert, ha tartotta. De ha immunis leszel a panikra, mert ahogy 5200-ról 3600-ra ment, onnan is felállt alapon, annál biztosabb, hogy az igazi osszeomlasnal majd beragadsz. Ilyen verhivo szekta utoljára estben és rfv-ben alakult ki. Akkor nem volt egyik csapatban szemernyi kétely sem
Csak lecsukjak. Vagy ellehetetlenitik. Vagy elmenekulnek. Úgy írsz, mintha Horn korában nem lett volna lehetetlen hogy valaha ilyen Fidesz hatalom épül egy Eu tagorszagban...eljön a ner csúfos vége is, de akarmibe fogadok, hogy még jóval azelőtt osszerogy a 4ig. Ettől még szerintem is lesz min. 10.000 innen. Nincsenek még elegen kitomve, évek kellenek mire postabankhoz hasonló sztori lesz belőle.
4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja