Hát szerda magasságba kiderül a sorsa az Otinak hosszabb távon remélem és akkor aszerint kereskedünk. A múlt hét nagyon jól lekereskedthető volt, mind hati mind oti short szempontjából.
...jó reggelt..
..újra itthon...pozi nélkül...
...a pénteket de jó lett volna elkapni egy shortra...de lesz még rá alkalom...otp ma csinál egy korrekciós felkört,majd a mélybe ejtik...
...csónya vége lehet,még ennek...csányi nem hiába menekült ki belőle...
...észbontó amit nálunk megcsinálnak...lenulláznak mindenkit...profit államosítás folyik...s ez a leg költséghatékonyabb...
Jó kis hét volt. A túl korán nyitott shortjaim is nyerőbe fordultak, pedig már nagyon úgy nézett ki, hogy felfelé indulunk el ebből a háromszögből.
Otp egyértelmüen törte az emelkedő trendvonalát, bux szintén, de azt még visszahúzhatják. Nap végén korrekció indult, hétfőn ez fog folytatódni. Csányi szerintem tegnap teljesen kiszállt az otp-ből, így átmenetileg megszűnik a hatalmas eladói nyomás. A korrekció után a tegnapi mélypontra még biztosan lemegyünk, de nem kizárt, hogy egy hosszabb eső trend indult el a héten.
Ez a nap nem egyszerű emlékezetes marad ez is. Ezek a napok emlékeztetnek menyire vékony határ nyerő és bukó között OTP-t végül nem vettem de vettem Richtert Hati shortból még van nyitva remélem kialakul mostanában valami jó beszállási pont longra van rá két hete mert végre két hét pihenés.... sok sikert mindenkinek én addig nem is nézek rá... dolgozzanak a stopok...
Hát én nagyon örülten a 18700 nek is de ez ahogy esik és még nem biztos hogy vége van. Jövő héten kiderül. A stoppom most 450 nél van folyamatosan tolom lejjebb ahogy esik.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...