sales arcok lehetnek inkább, akiknek fontos, hogy eljátsszák, hogy a tűz közelében vannak, és elhitethetik magukrók: elsőkézből értesülnek pletykákról, belső infókról. akikkel telefonálgatnak, azok kollegák lehetnek (brókerek vagy további salesesek). sanszos szerintem hogy a nagy házak itt figyelik egymást is
Ezek az emberek akik a képeken vannak, illetve általában az ilyen "tőzsdetermekben", ők mit csinálnak? Úgy értem miért vannak ott fizikailag? Sokszor látni filmekben hogy mobillal a fülükön ordibálnak és hadonásznak, de ilyenkor mit mondanak és kinek? Azt gondolnám hogy az elektronikus kereskedelem korában feleslegesek az ilyen központok, de ezek szerint mégsem.
USA500 Jelenleg 2 doji mind2 Bollingerről pattant le kimerülési réssel így alkot egy duplatetőt, és már nem is szedték vissza, hát ha ez nem fordulós jelzés akkor semmi sem!:)
statisztikailag mindig akkor történik esés, amikor a VIX az egekben van. Ez tény.
De ettől még bull (vagy maci rally) marad szvsz a piac.
(igaz, pont most zártam egy 120 pipes shortot eurusdben :))
stop, stop minden irányban!!! Ez megvéd a nagyobb buktától.
Én kitettem mondjuk facebookomra is, ott is like-olták páran.. elgondolkodtató volt látni a pszichodrámát kivetülni az arcokon. Hány és hány ilyen krach lesz még, lehet nem is olyan sokára?!
Visszahúzták ugyan a végét de ez már nem segít az alakzaton.
Esünk tovább . a mérték a kérdés.
Vadász rajzait nem láttam mostanában de még mindíg tartoma 21K alá zárást.
1012 határidő
ELSŐ!!!!