Az, hogy fundásan mi mennyit ér, nem tudom, mennyire számít. Nézd meg talán a rába vagy a matáv grafikonját. Esetleg a molét. Annak is kb 22000-en kellene állni, és mégsem. Ennyit a fundáról:)
Nem tudom konkrétan mire gondoltál. Az snp 1050 re vagy a nap vég mínuszra , vagy hogy fundásan minden az esést támogatja mégsem esünk?
Ma tutkó mínuszban kell zárni mert a várt emelkedést segítő bejelentések nem történtek meg (már ha van ilyen egyáltalán).
Az 1050 csak egy fiktív szám.....tovább továbbb....
A fundás dolog meg valós veszély hiszen a csomó nyomtatott pénz (fedezet nélküli)még a munkanélküliséget se tudta a 2 évvel előbbi szint alá vinni! A többiröl ne is beszéljünk.
Mivel a fogyasztás nagy része importot jelent (a fogyasztók nagy választékot igényelnek), a termelői szektorokban exportkényszer van, különben a fizetési mérleg fölbillen.
Érdekes! Valami olvasnivalót is szívesen fogadnék, mert nem túl izgalmas a kereskedés. :)
Talán usa kötvény hozamokra érdemes odafigyelni, szépen, folyamatosan emelkednek a qe 2.0-óta.
Én 12 éve "másik dimenzióban" élek mint előtte bár az utosó 2-t szívesen elcserélném bármelyik előttelévő növekedési évre. Valami hasonlón gondolkodok én is de kétséges a kimenetel ha a nagytöbbség besimul a hatalomnak.Abban az esetben lehet hogy rosszabb maradni. Bár a pénztárak is biztosan kitalálnak valamit a döntési határidőig. Szerintem itt csak rossz meg még rosszabb döntés lehetséges. :(
Most igy kari előtt én dolgozok, de nincs csúcsforgalom, bírnék 2-3 X ennyit is. A shortomon aprópént keresek csak vígasz tapasz. Egyedül a gyerekek tudnak valós mosolyt az arcomra csalni. :(
Törölt felhasználó2010. 12. 14. 20:52
Az 500-as szintnél elfoigyott a mani ha 50 alá zár az lenne a tuti.Mi záronk 80 nál volt
Én Dimenziós vagyok 12 éve. Évről-évre egyre többet fizettem be magánnyugdíjba, ahogy egyre többet kerestem:) Vélhetően mégis infláció feletti hozamot ért el a mnyp. Mégsem akarok államiba visszalépni, mert akkor elvesztem a tőkét. Bár még 30 évet kell rá várnom...
ui: gyerekeimmel töltöm napjaimat, és bux1012 shortom nyitva 1 hete, és lehet pénteken magától záródik:)
Törölt felhasználó2010. 12. 14. 20:46
Tegnap az utosó fél órában csak 0 ra tudott usa esni, .
Ma van rá még több mint 1 órája hogy szépen minuszba jusson. Semmi érdemi nem történt hogy tovább mehessen az inex, ezért fog esni.
Nincs konkrét aktualitása, csak olvasgatás közben kezembe akadt ma egy elgondolkodtató fotósorozat és összeraktam belőle egy válogatást néhány beszédes képpel a témában jelzett címmel. Gondoltam megosztom.
mert nem birta a rendszer rendesen kezelni es emiatt allandoan rossz konyvet kaptam mind a petiben mind a randiban. voltak ures sorok es eloszor azt hittem a randomnal van valami, de aztan lattam, hogy equitasnal is ugyanaz a hiba! viszont azota mar rendesen jon az 5 arsav mindkét helyen.
Törölt felhasználó2010. 12. 14. 19:37
link
A lista alapján azért meglehetősen hazug dolog volt azt állítani hogy eljátszották a polgárok pénzét, ha az elmult 2 brutális év után 51 péntárbol 42 tud mérhető pluszt felmutatni az infláción felül. 2 kb 0 ás és van 7 ami veszteséget termelt.Nyílván én sem örülnék ha a 8 veszteséges portfolió valamelyikében lennék de .......
1012 határidő
ELSŐ!!!!