Bux1012 shortom 22700 átlagról van 4 hete. 1000-es stop, és 2200, azaz 20500-as céllal nyitottam 1 hónapra. Közben semmit se kereskedtem a buxon. Leszarom a buxot.
Közben DT szarrá kerestem magam forexen. Ma is 2000 usd zsebben:)
Lehet majd shortolni,mert lesz mibol:)En most kaptam megint egy jo kis fizut.Lehet megint shortolni,aztan majd a leszakad a sok kamu longos akkor lesz itt hadd el hadd.Nem gyozom szamolni a moneyt
Akkor félreérthető voltam: nyitok shortot 23300 -nál, a kis drága tovább drágul, de a napos sts beadja a vételt, macd tartja az eladást. Felmegyy 23600-ra, onnan fordul, napos macd 23500-nál eladást mond, ott adok rá. Átlagáram 23400. Ha 23400-nál nem tiszta a helyzet, zárom, kilépek 0-n.Persze mindeközben ott figyel a stoppom, mondjuk 23700-on. (Aztán, ha tovább esik, vakarom a fejem...)
hát nem követem pontosan, de milegyennél ezt a shortkérdést már vagy 1 hónapja folyamatosan olvasom.. talán mikor az snp elérte 1040-ről a 1080-1090 körüli szintet... szóval azóta shortol és bővítget, de nem tudom egzakt 3-4 hét vagy több... én nem igen emlékszem azóta, hogy nagyon longolgatott volna... közben meg elég erős kis longtrend van... persze idővel jöhet a nagy esés... de hét akkor elég szépen fordítva ült a lovon hosszú hetekig... minden beérhet egyszer, csak kérdés addig mekkora minuszt kell kiülni... és mennyit kereshetett volna, ha a megfelelő irányba áll...
Milegyen jó tréder!! Lehet h most hibázik, de az majd csak záráskor derül ki! Vagyis ha van tőkéje tartani, sőt még Dt-re is jut akkor nincs nagy sz@rban! (szerintem ha bukik sem lesz). Sőt, ki is ülheti a 0-át vagy a nyerőt.
Most lehet, hogy le leszek hordva, de épeszű hosszútávú stoppal szerintem az átlagolás nem bűn... Pl most hati napos macd eladáson van, napos sts vételen, kiemelkedi magát, fordul, a napos sts is beadja az eladást, miközben napos macd tartja, akkor miért nem higítson rá az ember, már ha van egy maximum bukó, ami után nem vacakol, hanem behúzza? Hülyeség?
tényleg, milegyennek hogy is áll a már bucira higított hati shortja?! meg ha jól olvastam, haverját lehülyézte, hogy 5040-nél lonbgolta az otit... na most a haver biztos vigyorog... :) ennyit a megmondó emberekről....
bocs, az utóbbi két hétben csak ritkán tudtam idelátogatni, meg eleve a piacra figyelni.. le is csúsztam egy két realizásról, jó poziról.... nyaralni voltam... de már jelen.... :)
1012 határidő
ELSŐ!!!!