Örülnek hogy 2%-kal nőtt a tartós cikkek rendelése, csak azt felejtik el hogy ennek az előző havi a bázisa, ami -2,8% lett az azt megelőzőhöz képest. Ahhoz képest nem nagy szám ez.
Nem tudom mi a véleményetek,de gusztustalannak tartom,hogy ennyire lehet manipulálni a BUX-ot a bennfennteseknek! Amikor esnünk kellett volna,,a MOL-lal,meg a Richterrel felhúzták 23700-ra. Ott megnyitották a shortjaikat,és hiába tört ki USA,mi azóta csorgunk lefelé! kb 10. napja vagyunk ellenirányban! Gratulálok!Már rég short coveringnek kellett volna lennie,ha nincs ez a mutyi!
hát igen, ez a mai egy kínszenvedés...
kíváncsi vagyok, merre indulunk.
Mollyka ma a leggyengébb láncszem.
Törölt felhasználó2010. 09. 24. 14:17
bakker, milyen xar a forgalom....ha az első 6 papírt nézem, nincs még 5mrd sem......mire várnak? vagy elfogyott a pííííz? mert az elég gázos....legalább is long oldalról nézve.....
Hati drága ~22400-22700 között megfordulhat. Ha viszont egy nagy impulse lesz majd belőle a következő napokban, akkor a le hullám alsó célára jelenleg ~21200 körülre esik. Ez akkor valószínűbb, ha 22400 körül fordulunk.
humetben elfogyott nagy nehezen a 11-s.. nincs ott semmi csak a 12-s 1.2 milla.. erre valaki elad 10-n 10000 db-t... ahelyett, hogy elsőként berakná magát 11-re... nooormális?
Naponta jön német brókercég e-mailja, mely szerint tegnap hatalmas kiszállások voltak Dax-ban. A forgalom ma gyenge, és megnyílt a tér újból az 5800 felé
úgy értem, hogy a Ricsiben általában viszonylag pici a forgalom, tehát könnyű volt mutyizni. Ha a Ricsi súlyát csökkentik az OTP előnyére, akkor valamilyen szinten kevésbé lehet majd mutyizni a BUX-ot.
1012 határidő
ELSŐ!!!!