Köszi, ábra nagyon jó. Az ábra alapján viszont úgy látom, hogy lehetséges a fordulat és akkor fordított fej váll. Persze ez már lehet ha az öreganyámnak ..... let volna, akkor eset.
nehéz kérdés...önmagában egy gyertya nem sok mindent jelent, de ha így marad(na), és holnap egy fehér/bika gyertya jönne, akkor valószínüleg fordulna.... bár az én meglátásom, a napi chart alapján, hogy bux egy emelkedő ékben mozog, egyenlőre lefelé, ez általában lefelé szokott törni, de hát ez a buxxx, és itt minden lehet
ahhoz, h eldönthessük, h valóban csésze-e, látni kellene a forgalmat is.(a csésze oldalánál+fülénél magas, de az alján, és a fül alján alacsony)... így annak látszik, de......(forgalom?)
Hali mindenkinek. Én is annak látom, már tegnap óta. Célárat nem tudok belőle számolni, de 1,4x-ig elmehet. Kérdésem volna, eddig az volt ha a dodo gyöngül akkor részvények fel, most akkor mi van?
a vételtől mindenkinek elvették a kedvét az utóbbi napokban,most a bátrak, hülyék kapzsik vásárolnak (köztük én is) ezért írtam reggel hogy ma meghúznak minket felfelé.
(poziból beszélek ne vegyétek figyelembe. Milegyen figyelmeztetett hogy zárhattam volna az otp longot fent, szerintem kb ez volt a korrekció alja, ha nagyon fent lesz majd szólok hogy zárhatta volna a shortjait itt az alján. utólag de könnyű.)
1012 határidő
ELSŐ!!!!