Ha a Dax is elindul ma felfelé akkor bepánikolnak a shortosok a nyitóban és sokan dobni fogják amire makd páran longot nyitnak--> ezért nyitóban pluszt várok aztán ha azt nem törik le egy oti elkadással akkor itt marad a long irány. Elég rossz omen most a shortosoknak, hogy a futi pluszban van. Én azért nem bánom, hogy a longokat eldobtam tegnap, de azt gondolom, még mehet nyugottan tovább, de most inkább a richter és Telkom fog kedvezni a shortosoknak. Én nem technikai alapon nézem a kereskedést azt hozzáteszem, hanem hangulati szinten, ami nekem már plusszos eredményt hoz...egy ideje.
A shortokra nézve az álmoskönyv szerint a magas futi rossz hatással van. Mindösszesen a tegnapi zárónk még mindíg több mint 2% al felette van a többiek jelenlegí szintjéhez képest.
Bedobtam az egyveleget egy gépbe és egy nagy katyvaz jött ki! Ki se nyiton a netbrókert amíg nem látom az irányt.
A future valamelyik nap is megszaladt a futiknál, aztán kereskedési időre helyreállt. Nálam ha kereskedési időre is 1058 körül/felett tud maradni, töri a csökkenő csatornáját, 1063-64 körül pedig már longra állna.
"Ezek után, ha bárki is kritizálná a technikám, csak egyet mondanék agresszív kismalac módjára: kuss én így szoktam shortolni! :-))"
Ez mekkora duma, hangosan visítva röhögtem rajta...
És eszembe jutottam, amint júliusban kétszeres tőkeáttétellel (életemben először!) megshortoltam a hatit, majd másnap 3% pluszban nyitott, és meg se állt 6,5%-ig... :)
A jónak titulált adatukkal sem tudtak semennyit emelkedni, 0-ban zártak!!!!! A futit felkötik most 15 perc alatt, reggel sima -1% alatti futik lehetnek.Minket ma olyan szinten emeltek meg (bux +2,7%), sima ügy lesz a réssel esés.
Holnap még akár egy kis plusz is lehet reggel, de aztán megyünk lefelé. Szvsz nem holnap, hanem csütörtökön vagy pénteken fogunk nagyot esni.
De benne lehet a héten a 21k alatti hati.
....és a 21500 csak a pánki shotzárások miatt lesz 21300 rol ahol zárom a pozim, ha jól értem.
Ezek után, ha bárki is kritizálná a technikám, csa 1-et mondanég agresszív kismalac módjára: kuss én így szoktam shortolni! :-))))
1012 határidő
ELSŐ!!!!