Viszont ma havizárás van és holnap de. még jöhetnek "magas" árakon az óriás átkötések. Így a nagyok eldöntik, hogy meddig akarják húzni az egyes papírokat.
azért engem érdekelne a pillanatnyi elemzésed (és persze a többieké is), max totem kontraindikátornak fogja használni :D
félre a viccel, a hati óráson ma már másodszor visszamászott a rövidtávú emelkedő trendbe (vagy csak beleszúrkál és valójában alulról teszteli), de lepattanást nem nagyon látok
mikortól értékelitek bullként, ha milyen szintet lépne át?
15:00 USA S&P Case-Shiller lakásárindex - június
15:45 USA Chicagói feldolgozóipari beszerzési menedzser index - augusztus
15:55 USA Conference Board fogysztói bizalmi index - augusztus
szerintem jól írtad a 3940 ua mint a 3900 körüli ( igazábol ha sikerülne végigshortolnod 45xx-ról szerintem nem sírnál ha 940-en kellene zárnod :o) ).... nem is lehet pontos árat meghatározni, inkább csak eladási/vételi "zónákat"....
A fenébe, ezt is rosszul írtam az előbb. A július eleje óta épülő fej-vállból lehet 3900 körülit számolni, a nagy fej-vállból kb.2300-at. Úgy látszik, ma egyfolytában tévesztgetek... De jó, hogy több szem, többet lát alapon ki tudjuk javítgatni :)
ahogy én látom ezeket a dolgokat a TA is Elliott elméletére épül, csak ott egyes alakzatokra bontja le a hullámokat, ezért van az, h több irányból számolva ua célárat kapunk..... lásd pl: háti naposon "zászló" alakzat célára 21,2 körül, háti órás 5. hullám(nem tom milyen szint) szerintem szintén arra a környékre mutat.... reggel még talán be is linkeltem....
1012 határidő
ELSŐ!!!!