Még nincs egy éve sem, de kihagyással. A 22 szerencseszám. Szarvasvadész, milegyen, joe99, myrath és még sokan másoktól kell érdeklődnöd, ha Te is tanulni szertnél Tőlük, vagy figyelni a véleményüket, mert számomra igen tanulságos.
Tudom mi a DT, már elég régóta. A telekom egy lutri napon belül, mert bármerre tudják tolni, ha úgy akarják.
Lehet nem figyeltem, de én otikára gondoltam.
Én csak oti-val kereskedem, de még nagyon kezdő vagyok. Ebben a topikban nagyon sok értelmes emberke van, aki ezt el tudja magyarázni Neked. Szerintem ez egy rossz ómen, de nem én vagyok ebben az illetékes.
Azért a 20% feletti Spanyol munkanélküliségi adat nagyon durv. A cikk azt írja 10-ből 4 spanyol fiatalnak nincs munkája (és ezek alapján nem is várható a közeljövőben).
milegyen: ehhez a "stratégiához" mit szólsz
( az alapja, h az elliott időkorr. 4. hullám kiépülése annyi ideig tart ameddig a 3. hullám)
pozi (short) felvétele a piros karikával jelölt ÍDŐBEN (ár szvsz nem számít) amikor elindult lefelé az árfolyam. Az 5. hullám mindenképpen le kell hogy hozza a 3. alá (pontasabban 3900 környékére, sajna nem dt) link
DT-nél az aznapi kereskedés áll csak rendelkezésre...
próbáld meg a telkot mondjuk DT shortolni .. elég magasan van.. 670-n.. tessék.. eső nap van, futik pirosak, 675 baromi ellenállás neki, mi kell még hozzá? (tiszta lutri ilyen gyér forgalomnál, simán tudják tartani itt.... de azért csak kiforrja magát napon belül nemde?!)
Zsuzsi, mi a véleményed arról, hogy a határidő csak 70 ponttal van a prompt felett? Általában (tavaly, tavalyelőtt) 500 pont volt az átlagos különbség. nagyjából november vége felé kezdett el közelíteni. Van ennek jelentősége? Mit kell ebből kiolvasnunk: hogy bármikor kilőhet, vagy azt hogy ez egy rossz ómen. Látom elég higgadtan kereskedsz, ezért érdekel a meglátásod. Köszönöm!
1012 határidő
ELSŐ!!!!