csak azt nem tudom hogy
1. ha nem hasznal "szines bigyokat" akkor honnan tudja hol a tamasz es ellenallas
2. ha fundasan kereskedik akkor miert nem szamit a munkanelkuli adat ami sokkal roszabb lett meg miert nem veszi figyelembe azt hogy mennyivel rosszabb helyzetben vagyunk fundasan mint tavaly amikor beszakadt
mar csak azert mert oda varja vissza snp-t ahol beszakadt... tehat ezeket nem ertem
de mindegy inkabb nem szolok bele nem akarom hogy megint en legyek a szemet aki csak belekot a masikba...
a probléma ott van , hogy nem elég az hogy elhatározod hogy a napiban nem veszel részt , hanem ott , hogy a közép vagy hosszabb távhoz ezzel még nincs meg a megfelelő tudásod /feltéve ha nemrég kezdted/
a 2. probléma az ezzel kapcsolatban , hogy ez egy olyan időigényes folyamat, hogy nehezen birod ki , nem lesz meg hozzá a türelmed .
de ha sikerül türelmesned lenned , akkor nagyon nagyon kárpotólni fog , minden "elvesztegetett" percedért .
/amin inkább nyertél ezzel , és hozzátenném: írtó , nagyon sokat!/ .
cirka több mint 2 éve nincsen semmilyen kütyüm meg színes izék sem ...
én T/E dolgozom , és főleg fundássan és az aszerinti piac reakcióit figyelem .
tapasztalatom szerint meg kell mondanom : abszolutte nem a tech.analizis a döntő . A 100% -ból az ilyen írányú /többek között! /tudás cirka 20% -t tesz ki. A többi maga a piac, és tudjad azt hogy /legalább!/ körülbelül mi mi miatt történik. Ha kifejlődött ez a része és jó lett /visszaigazolja többszor is a piac!/ az ezirányú meglátásod , akkor megjön hozzá a türelem is ..
az a bizonyos türelem azért jön meg , mert már akkor biztosabb lábakon állsz az így megszerzett tudásoddal /azaz, így könnyű is lesz türelmesnek lenned.
tudom hogy ezt így nagyon könnyű leírni ,és eléggé nehéz az út , de nem tehetek mást ha én így látom és így is csinálom .
azért nem irok többet ide , mert van mindig időnként egy- egy fazon aki hót nem bírja ha mások másképp látják a tőzsde és a forex és egyéb más hozzákapcsolódó cuccoknak a világát .
én meg inkább a nyugit szeretem , és nem az idegbajt a hülyeségeket ..
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)