asapnet is valószínűsíthette hogy esetleg a tűzfal a hibás ..
erre válaszoltam , hogy lehetséges és azt hogyan kell kezelni ..
te meg megint ordenáré módon már nekem ugrottál .
asapnet jelezte megköszönve hogy nem ott a hiba .
ennyi .
hogy te miben kételkedsz , az meg a magánügyed .
nem szeretek ilyesmi írni , de te hozzám képest egy kezdő vagy , az összes rajzaiddal együtt ..
mint írtam : én már akkor forexxen voltam , amikor te arról érdeklődtél nálam sacc/kb anno 1, 5 éve az oti topicon , hogy mi is az a pip .. / ezt még Esti Kornélia is bizonyíthatná mert akkor kialakult egy polémia másokkal erről..
3. nem tudom ki küszködik itt naponta és hónapok óta , hogy most le v. felmegy mire hogy raksz nem raksz .. volt már az is , hogy napi 5% cél meg ilyesmik .Komolytalan vagy -..
mikor láttál, olvastál engem itt nyafogni meg 5 százalékozni ?
ja... és én senkivel nem vesztem itt azért össze mert ő esetleg más teóriát talál a folyamatokba , vagy esetleg olyant ír ami nekem nem tetszik .
te meg itt osztod az észt és nem birod megállni ha valakinek más a véleménye bármiről is ..
Nagy Barna Mackó /aki szintén nem veled kezdte a pályát hanem sokkal réggebb óta
Thomas, nuclear .. és most még nem tudom kivel még , de most meg velem kezdtél ki .
megismerve az igazi jellemedet , ennek a névsornak sztem még nem lesz vége .
sajnálom hogy így ér véget ez a beszélgetésünk ..
én mindenesetre tovább röhögök rajtad, túlságosan beképzelt vagy , és öntörvényű hogy bármit is elfogadj másoktól ...
S&P: három lehetséges folytatást látok
1., Dupla csúcs, letörés fibo 50 körülre /1065/
2., Tovább trend-el csatornatetőig /1112,5/ majd korrekció/ 8-10 nap/.
3., Nincs döntés, sávozás a dupla tető ellenállás alatt.
A második verziót tartom esélyesnek ha a chart bal oldalát tartom irányadónak.
figyusz
a rajzod nemjo egy helyen
az a rovid parhuzamos amit rajzoltal az nem jo
pontosabban az also vonala
mivel a hosszabb also trendvonalat bejelolted es azt mar torte igy a parhuzamos aljat ne huzd a kovetkezo aljig
hanem tedd fentebb es visszab a 10-05-nel levo aljhoz
akkor igy mar latod hogy 1. stimmel a hosszu tavu alj amit jol rajzoltal be
2. az a parhuzamos pedig valojaban egy ek
es eppen annak a letoreset teszteli vissza
csak kurvara nem gondolta senki hogy ennyire...
snp tegnap pontosan beszorult a fibo fan vonal es a 2007 ota tarto csokenno trendvonal alkotta ekbe
en ma azert nem csinalok semmit az itthoni rangatozasra mert amerikanak kell eldontenie hogy most akkor lefordul vagy mit csinal ebbol az ekbol
a legjobb dolog: buksz pl. a hatin 110 k hati shorttal , megduplázod a tétet ( 220 K 600 ponttal feljebb )
amikor már ott is 600 pont buktában vagyy , na akkor a veszteséged 25 milka és most fognak vélelenül likvidálni , ami még 150-200 ponttal feljebb repíti a hatit.
Ne hidd , hogy nem tudják a brokik . Ha valakit ki akarnak nyírni aki nincs benn a brancsban mindent megtesznek.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)