USA 10y hozamok leestek: 4,847% Rendes esetben ez nekünk jó hír lenne, de most minden jó hír ellenére esik a piac. Én már csak tpartvonalról nézem piacot.
Molly a környék legszebb lánya!!! :)) Mindenki őt d#gta! :)))
Szóval, ha 7%ra emelnék a kamatot, akkor a telekomnak annyi. 7,1% a sokkal kockázatmentesebb államkötvény hozama! Ha a jegybank emelne, az szvsz olaj a tűzre, újra elkezdenének emelkedni a hozamszintek. Egyébként egy link, hogy miért eshetett Matildka: link
gondolom, nincs se fotid, se humid :) se arid :)
másra nem jöttem rá :)
vagy vmi más miatt gondolsz (folyton) a szexre?
a laci kúr, a steve kúr... mindenki kúr :)
Mindenki MOL-ba menekül, ha megnézitek a Mati, OTP, Ricsi forgalmát majdnem kiadja a MOL-t
Szerintem ezzel el is értük nagyjából a pénteki záró szinteket és indulhat a rulett.
Szerintem vicces lenne ha z OTP bemenne 7000 alá amikor 5-6X-os könyv szerinti áron veszik meg a KKE bankokat. Egyszerre egy nagy szar lett a cég?
Vagy mitől zúgna tovább szignifikánsan a Matáv? lehet hogy 7%-ra kell emelni az alapkamatot de osztalék előtt miért esne tovább?
Szerintem bárki jön komoly megszorítások lesznek aminek meg is lesz az eredménye és lassan javuló makropályára állunk. Innen nem lesz nehéz mondjuk de a piac alig várja a jó híreket ugrani fognak amire csak lehet. Ősszel nagy bull lesz.
Azt beismerem a mai Matyit elbasztam várni kellett volna a vétellel ha esik lehet javítani az átlagárat....
Krumenaker,
ahogy néztem az emelkedő trendvonal alja ott van, 7200-7250-körül, + még amit megerősít az is, hogy a február 7-én indult új ( fals ) emelkedő fibo szakaszt, kb így tesztelné vissza 0-ra. Most a 23,60-as szinten áll.
Nem volt semmi a vége. szépen bezárták egy 100 assal feljebb mind a 16:30as ár. Holnap is tépés lesz vajk? Még jó hogy jönnek a választások és mindenki parázik hogy mi lesz. Kiváncsi vok mi lenne ha nem lenne választás.
Na jó estét mindenkinek!
:)))))))))))
TIPPSAROK