nyugi szeritem elég jól stabilizálódott 7300 körül szép támasz egyelőr... szép lassú emelkedés a tuti. nekem a mai najpa eddig szimpatikus.
Törölt felhasználó2005. 11. 24. 12:54
Hi!
Az amik ma full zárva vannak, holnap is csak 1/2 nap lesz náluk.
szerintetek eljönnek holnap ide vásárolni?
Lesz holnap biux rally, vagy ez mára kifújt?
Wedge mit szólsz? És a többiek válaszát is örömmel veszem!
másfél hónapja pakolgatom itt jobbrabalra... aszem mostmár nem spejzolgatom itt tovább... Még jó hogy végülis hittem magamnak annakidején...
szal fotex 255ön eladtam a mainap folyamán, igaz a végét 52re sikerult csak dobnom, de igy is fincsi volt...
Viszanézegettem a 10.14.e körüli beirásokat és hogy hogy nem eszembe jutott egy régi reklám...
"Peti vagyok, ő a mamám, nagyon szeretem... itt ez a jó kis kanapé.mi lenne ha pisilnénk rajta egyet..."
20400-on totyogunk majd egy oraja, relative kis forgalommal. Innen most mar csak elindul lefele nem? +4,59% nekem nem tunik tarthatonak egesz napra, annyira nem volt ez jo hir. Tessek visszakuszni 3%-ra, es akkor mindenki orul. Shortosok, longosok egyarant. Leven en mindkettoben benne vagyok.
Szerintetek megy ez meg lejjeb du? Vagy az amcsik belevesznek? Csak nem...
link
A fenti linkre kattintva a bét honlapján van banner formájában a kérdőiv, de elvileg az alábbi linkről közvetlenül letölthető PDF formátumban: link
Amugy az alábbi kérdések vannak:
Kérjük nyomtatott betűkkel, olvashatóan töltse ki!
Az év legnagyobb azonnali forgalmat lebonyolító
kereskedő cége (zárónap: november 30.)
Az év legnagyobb származékos forgalmat lebonyolító
Az áruszekció legnagyobb forgalmat lebonyolító
Az év legjobb részvénykibocsátója(idén tudtommal nem volt uj kibocsájtás)
Az év legjobb hitelpapír kibocsátója
Az év legjobb adatszolgáltatója(szvsz porfolio.hu)
Az év legjobb újságírója vagy szerkesztősége* cst(tozsdecapak.hu)
Indoklás:
Az év legjobb elemzője/elemző műhelye:daxturbo(tozsdecapak.hu)
Az év legjobb befektetési szolgáltatója
Az év legjobb internetes befektetési szolgáltatója(na ez nem az ebbrokker lesz...:( )
A Tőzsde embere* wedge1(portfolio.hu forumos)
Indoklás:
* ’A Tőzsde embere’ és ’Az év legjobb újságírója vagy szerkesztősége’ kategóriákban a szavazóktól
azt kérjük, hogy választásukat röviden indokolják meg. ’A Tőzsde embere’ kategóriában a
Budapesti Értéktőzsde munkatársaira vagy tisztségviselőire adott szavazatokat érvénytelennek tekintjük,
kérjük, hogy rájuk ne szavazzanak.
Amennyiben hozzájárul, kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy a jövőbeni eseményeinkről tájékoztatni
tudjuk.
Név:
E-mail:
Várjuk szavazatát a legek@bse.hu e-mail címre,
vagy a 429-6899-es faxszámra 2005. december 9-ig, 12.00 óráig!
Milyen jó lenne wedge ha téged is tőzsdecápának irhatnálak... :)))
Ja amugy kaptam nem rég egy mailt... most szeretném leszögezni hogy a tozsdecapak.hu nak semmi koze az ebroker reklámjához!!!!!
Nem vagyok onzo ha azt mondom hogy nagggggyon szeretnem a MOL-t 2 korul 20000-en latni napi minimumon, es 2400-on zaraskor?
Akkor a mai nap pirosbetus lenne szamomra.
Tessek szurkolni!!
:)
Mi a fene történt a Synergonnal?
Ezt mondja meg nekem valaki.
Még jó, hogy csak tizedannyit vettem mint OTP-t. Így ha a Syni esik 10%-ot, elég ha 1%-ot emelkedik az OTP :0)
TIPPSAROK