Elindítottuk Magyarország első részvényszűrő szolgáltatását. Az oldalon válogathattok a NASDAQ, NYSE, ASX, XETRA és a BÉT összes részvénye között. Örömmel várunk minden észrevételt, fejlesztési ötletet. Szeretnénk azon dolgozni, hogy egy maximálisan használható, felhasználóbarát, professzionális tőzsdei oldalt építsünk.
Természetesen folyamatos javítjuk a felmerülő hibákat, de emellett új funkciókat, piacokat is tervezünk elindítani.
Minden attól függ, hogy mire lenne igény!
Üdv,
Bálint, Csaba és Szilárd
www.betbulls.hu
www.thebetbulls.com
Egyrészt giga korrekció után tudott duplázni, máskor 30% körül lehet az átlag növekedése éves szinten.
Másrészt élesedik a verseny, és a profitnövekedési kilátások 20% körül lehetnek a korábbi 40% körüli értékről. A szektortársak P/E árazási szintjére történő felhúzás még viheti nagy ütemben, hogy reális értékére kerüljön. Ettől függetlenül hosszútávon jó vétel. De én azért egy 10-15% korrekciót megvárok.
Ha van papír amiben hihetsz az az OTP!
A magyar tőzsde újkori történelmének gigahozamát érte el ez a papír, anélkül, hogy érteni kellene a tőzsdéhez. Egyik sem ér a nyomába. Mennyi volt tavaly ilyenkor? Ma kb. duplája. Ha beteszed a bankfiókba van 6%-al több pénzed (főleg, ha OTP fiókot választassz), ha megveszed a részvényét, a kis szokásos bankszektori sovánka osztalékon felül kaptál adózva kb. 80%-ot. Még vérprofinak is brutál hozam. Mega. Giga. Galaktikus. Mi lesz fél év múlva. Tudja a Jóisten. De. Leányok beindulnak, olyan országokban ahol, egyenlőre kecskével húzzák a kiskocsikat, meg szamaragolnak a hegyekben. Aztán majd rákapnak a bankolásra. Mi lesz ott. Dőlni fog a lé, mint az árvíz, ekkora lélekszámű piacon. 100 millió ember, ha aprópénzt kér, az is iszonyat bevétel. Csak röviden ami eszembejutott a résekről. Hagyd a réseket másra, vegyél OTP-T!!!
én sosem hiszek otp-ben, valahogy mindig brutál és atomstabil, nincs más iránya mint mindig felfelé (kivéve korrekciónál, akkor meg átlag felettit esik) de fundásan nagyon stabil.
Na és technikailag lefelé? fél éves időtávban időszerű foglalkozni 9k környékén levő résekkel?
Szvsz ezekkel a résekkel egyenlőre nem időszerű foglalkozni, annak is örültem volna, ha lejön 10000-re, de nem jön. A mostani állás szerint hiába ólálkodom ezen a szinten, a világesemények fölfelé fogják sodorni, úgy néz ki nélkülem, mert venni sem akaródzik, viszont nem változtatok az eredeti szándékaimon, általában megbánom. Mai forgalom elég brutál volt, de valahogy mégis olyan kivárós, visszacsorgós, doji lett a vége, és közel e trendvonal teteje, ha 10700 fölött tudna zárni akkor meggyőz a további emelkedésről, lenne tér iszonyat fölfelé, nálam 12300 látszik. Volt már így a 9000 szint közelében, amikor félve mondtam, hogy látom a 9800-at, és ez rég a múlté. Szóval második fokozat begyújtás előtt? Holnapi nyitás gap up.
Technikai elemzés
Weboldalak, ahol chartokon használhatóak a technikai elemzés eszközei.
Magyar nyelvû könyvtippek vagy szakirodalom is...