Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Uhura
Uhura hétfő, 13:35
Előzmény: #6238  Kapa23
Jobb lenne ha valósan peticiózás lenne , mindenki aláírja és akkár az ügyfelek alakítanak egy érdekképviseletett. Aki kiválaszt 3-4 embert aki bemegy és arcot add a tömegnek. De erre nem csak a KH-soknak, hanem az Ersteseknek, Otp singasoknak is szükségűk lenne. 
Meg ott a befektetővédelmi szövetség vagy mi azok miért csak mtelnél verték az asztalt?
Metwolf
Metwolf hétfő, 13:35
Előzmény: #6237  Uhura
Szvsz a magyar számlák a magyarországi fióktelepnél vannak, így lenne logikus.
Kapa23 hétfő, 13:30
Előzmény: #6210  Lizi
Teljesen életszerű ez a megszüntetés előtti tesztidőszak ötleted... Sajna.  
A K&H-nak csak többletköltség a két rendszer párhuzamos működtetése. Látom magam előtt a "Fejlesztési csapat" prezentációját, ahogy bemutatják a cég vezetésének az elért költségmegtakarítást, mindezt az ügyfélelégedettség csökkenése nélkül...
Ha nem keltünk zajt minden fórumon (telefon, mail, stb.), akkor elkönyvelik, hogy minden OK., jöhet a következő fázis, azaz a teljes leállítás..
Uhura
Uhura hétfő, 13:21
De ha már itt vagyunk, tudtok abban segíteni, hogy a jelenlegi Kh Értékpapir -> Csob -> Patiai S.a -> Patria mi faszom struktúrában , a mi számláink külön külön vannak kezelve vagy egy Patrias számla van  és ök vezetik ki merre hány méter ?
Mert kurvára nem nyugtatott meg, az amit a weboldal ír és ez alapján én azt gondolom a pénzszámlák egy közös szamlán vannak és ők a saját rendszerben tudják ki hogy áll. 
Ez azert lényeges mert bármilyen helyzetben nem mindegy hogy a Csob a Patria felé 1 számláért fizet 100k eur-t vagy 10k ügyfél után külön - külön . 
Uhura
Uhura hétfő, 13:15
Előzmény: #6234  Valiz
Arra nem jó,100%-ban egyetértek. De lehet arra nem is való. 
Uhura
Uhura hétfő, 13:14
Előzmény: #6232  Valiz
Az a része egy szar. Persze hogy lehet sok hibát írni, 
Árkijelzés , rendszeres ár frissitési anomáliák, instrumentum keresés , könyvek adatai , könyv mélység, kötés lista , stb. 
Ezeket mind aláírom a régi jobb volt de ha az ember alkalmazkodik arra mire nekem kell jó. 
Egy napi kereskedés , kockázat kezeles stb kérdéses, hogy bármikor is jó lesz-e?
Amiket írtók kilépés, fagyás és nem tapaszatlom nekem nem atombiztosan de ilyen anomáliak nélkül működik itt inkább nálatok lehet a gond. 
Valiz
Valiz hétfő, 13:11
Előzmény: #6233  Uhura
Utazásnál persze. De folyamatos certizésre, több terméket egyszerre figyelni azért nem ideális. És KH-nak  a pénz ebből van, szóval jó nagy hülyék.
Uhura
Uhura hétfő, 13:09
Előzmény: #6227  Valiz
Értelek de mindenkinel máshol van szint, utazás közben tökéletes , én elsősorban nem kereskedem, befektettek így nelem megfelel. Nem ezen csinálok elemzest vizsgálatott , itt csak megveszem és eladom.  
Valiz
Valiz hétfő, 13:03
Előzmény: #6230  Kapa23
Pontosan! Nagy könyörgésre kiírták a certik nevét. Ehhez is legalább 1 év kellett. Addigra kívülről fújtuk az összes  ISIN-t.
Valiz
Valiz hétfő, 13:01
Belépek a részletekbe, majd ha visszalépek elveszik a sorrend beállítása. Vicc. 
Kapa23 hétfő, 12:59
Előzmény: #6212  Metwolf
Közel három éve "fejlesztenek". Itt a fórumon akkor jelennek meg, amikor vmi design tupírozást nagyhangon bejelentenek.. Az említett megbízás módosítást kezdetektől kéri mindenki és semmi reakció. Ez a mostani eljárás pedig a vevői kommunikáció negatív csúcsa. 
Kedves K&H Értékpapír Zrt., 
Legyenek szívesek hozzá(nk)szólni és elmondani, mi történik, mi fog történni? Köszönettel,
AZ ÜGYFELEK
Valiz
Valiz hétfő, 12:55
Írjatok minél többen levelet, talán észhez térnek.
Lizi
Lizi hétfő, 12:48
Előzmény: #6226  Uhura
Nem fer a fejembe hogy tudja valaki azt mondani arrol a hasznalhatatlan hulladek mobiltraderrol hogy jol mukodik. A kbc mobilbrokere jol mukodott, de ez??? Lassu, esszerutlen, kulon lapon a vetel es eladas ajanlatok, kulon lapon a koteslista amibol osszesen az utolso 10 latszik. Raadaskent ha be vagy lepve pl. otp-be csak akkor frissul ha kilepsz es beleps, ujra. Gyakran lefagy vagy magatol kilep, plusz amikre mar nem emlekszem mert nem hasznalom a hasznalhatatlansaga miatt. Hogy lehet erre azt mondani hogy jol mukodik? A playen is rengeteg panasz es 1 csillagos ertekeles van, nem is ertem hogy lehet 4,5 csillag az ertekelese amikor szinte csak panasz van ra. Akik arra azt mondjak jol mukodik, meg nem hasznaltak jol mukodo programot.
Valiz
Valiz hétfő, 12:42
Előzmény: #6226  Uhura
Én telefonon nem kereskedek. Mert ez nem játék egy szint felett. Az áttekinthetőséggel van nagy probléma, telló ezt nem tudja.
Uhura
Uhura hétfő, 12:19
Előzmény: #6225  Valiz
Az app saját ármegadási , frissitési idő eltérési faszságain kivül jól működik. 
Valiz
Valiz hétfő, 12:14
Előzmény: #6222  Metwolf
ördögi kör ez így. 
Valiz
Valiz hétfő, 12:01
Kiléptetés utáni belépéskor minden beállítás elveszik. Pl. a tranzakcióknál.
Valiz
Valiz hétfő, 11:55
Épp minden lefagyott. 8. hibajelzést látom ma. 
Metwolf
Metwolf hétfő, 11:54
Előzmény: #6220  Valiz
Amíg az átlag magyar ember befektetési palettája kimerül a párnaciha-lekötött betét-államapír-befektetési jegy négyesben nem is fognak.
Lizi
Lizi hétfő, 11:53
Előzmény: #6219  Metwolf

Igen, de en huilye mindig adok eselyt ennek hogy hatha javul valamit de ezek csak rombolni tudnak.
Eljott a napja hogy visszamegyek az erstehez. Nem azert mert az erste jo, az is szar, de ennel már jobb.
Fizettem egy rakas utalasi dijat az erstenek amikor athoztam ide mindenemet, most meg fizethetek egy rakas pénzt ennek a tetves knertekpapirnak hogy visszavigyem. Balfasz impotens rablo banda.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek