Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Stayerke sokat szenvedtünk ebben az èvben a Ricsoval elöbb besokaltamvele esmàr elöbb eladtam aztàn többször visszavettem aztàn ujraeladtam de most làtom teis ràszàntadmagad hogy dobd a Ricsot!! De most mit veszel helyette esetleg ottis együtt drukkolhatnànk az emelkedésèrt??
azért zavarja mert a certi árának köze van a részvény árához. nagyobb gond,hogy miért lehet nagyobb áron vételi megbízás a könyvben mint az árjegyző eladási ára,mert ez végkép meg tudja ölni a kereskedést.
Tegnap jött válasz-a bevezetésre.-Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük levelét! A közeljövőben (elvileg 1-2 héten belül) várható új Richter long warrant bevezetése. Szíves türelmét köszönjük! Üdvözlettel:Szabó Gergely Központi Támogatás Csoport/Central Sales Support Group
Gyula írt az ertse neked vissza mikor vezetnek be új tl ricsi és OTP től certket? Mert ezeket a tl 43 tl 42 tl 38at nem lehet kereskedni mert kb ebben az èvben januàr óta telitve vannak elfogytak és ez zűrös mert nekikse éri meg mert így az Erste mivel semmi kereskedés nincs ezekre a tl Ricsi termékekre és így ökse keresnek semmi jutalékot ezeken a termèkeken?
ezt a részt spec én sem értem, miért zavarja az árjegyzőt/Erste-t hogy a sávon kívül is lenne kereskedés? Nekik az ugyanúgy jutalék... Valamit biztos nem tudunk, mert egyébként ez nonszensz lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.