hat en tenyleg nem ertem meg a szar mediaban is tobb a forgalom mint itt!csod kozelen all de azt adjak veszik itt meg semmiiiiiiiiiiii!a hocipom mar tele van
Bocs, hogy beleszólok, de kicsit már unom hogy folyamatosan engem idézel, ráadásul egy évvel ezelőtti írásaimat. Ezeknek a szerződéseknek jó része már múlt idő. Ettől persze a Csepel jó papír, szerintem a Láng gépgyárban idén elindult termelés lehet az ami a 2012-es sztorit beindíthatja.
ezeket mind-mind tükrözni fogják az árfolyamot::::::::
"Veszteségek után épp a válság alatt futott fel a termelés. A csoport meghatározó cégének, az Excel Csepelnek eredménye több mint 70 százalékkal nőtt a félév vége óta, a harmadik negyedéves jelentés szerint a csoport pénzügyi helyzete folyamatos javulást mutat.
- A Csepel Holding Nyrt. 99,96 százalékos tulajdonában lévő Excel Csepel Kft. szerződést kötött a OAO „SASTA” (Oroszország) Szerszámgépgyárral automatikus gyártórendszer szállítására. A szerződés értéke: 3 580 000 euro. Az EXIMBANK és a MEHIB 2010.november 19.-ei jóváhagyásával a szerződés hatályba lépett.
- Csúcstechnológiát alkalmazó szélerőmű-generátor gyártóüzem épül Tiszaújvárosban: a Tisza Elektrometál Kft. nagyteljesítményű generátorokhoz állít elő nagy pontosságú acélköpenyeket. A generátorházak gyártásához szükséges, főleg egyedi gyártású, részben sorozatban készülő precíziós megmunkáló berendezéseket a budapesti Excel-Csepel Szerszámgépgyártó Kft. gyártja, a csepeli üzem 4,4 milliárd forint értékben szállít precíziós megmunkáló eszközöket a Tisza Elektrometál Kft-nek. A hatmilliárd forint értékű beruházás várhatóan 2011. július végén fejeződik be, a tulajdonosok hozzávetőlegesen 8 éves megtérülési idővel számolnak. Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű, hogy a gyártáshoz szükséges eszközök egyik legnagyobb beszállítója az Excel-Csepel Szerszámgyártó Kft. lesz, így magyar mérnökök által tervezett, Magyarországon gyártott, magyar tulajdonú technológia alkalmazására kerülhet sor.
CSEPEL