Dehogy megy fel! Én arra vagyok kíváncsi, hogy aláesik-e 7000-nek! Nem mintha rossz papír volna, de azért rengeteget emelkedett idén, ideje van az esésnek... A negyedéve nem lett jó, hiába vizionálták ezt itt többen is. A választások az valóban izgalmas lesz, bár a nyomda valódi cég nem egy NER-es fostalicska szóval túl fogja élni bármi is lesz... Majd kiderül, egyelőre várok
Jól megszívtam, hogy nem adtam el mindet 8000 felett. Már több mint 2 évnyi biztos osztalékot buktam rajta. Csak tudnám, hogy megy-e feljebb még az idén!
Nem a mikulás ralit kell várni, hanem azt amit a választásokkor realizálódik. Ami azt jelenti, hogy 27-ben is szép osztit kapunk a 26-os év után. Ha meg fejlesztenek, nyerik a megbízásokat, annak örülni kell. Teszik a dolgukat, nyugis kiszámítható osztalékpapír. Ha spekizni akarsz, akkor vannak jobb célpontok, mint a nyomda.
Itt nem lesz idén Mikulás rally a ANy ban!. Napok óta alaposan köröz a 7000 körül, szerintem végül alá fog esni... aztán megy ameddig megy ÉN eladtam fenn 8000 körül és még nem érzem, hogy vissza kellene vennem Ricsi izgat csak még várok....
Egyébként sokat mászkáltam a Graphisoft Parkban. Egy időben régészeti feltárást is végeztek, tele volt a terület kiásott, csontvázas sírgödrökkel. Muris volt. Nagy baj nekik, hogy az egykori gázgyári talajszennyezést valakinek rendbe kéne tennie, és elképzelni is nehéz, mekkora munka és főleg mekkora pénz az, ha egyszer majd valaki úgy érzi, hogy neki kellene állnia.
volt nekem egy kis ideig, asszem 12.40-ért vettem, aztán pár cent haszonnal el is adtam hamarosan. nem az az igazán száguldós részvény. amúgy a bojár gábort meg a fiát, a bojár ábelt is tisztelem meg kedvelem.
Állami Nyomda