Azért az osztalék csökkentés belengetése nagyobb kockázat az árfolyamra nézve,mert aki ez alapján fektet be az kerülni fogja...Azért a menedzsment remélem valamit fog erről mondani,de eddig se igen álltak ki a befektetők elé elmondani mi a helyzet...
Szabi eladta pakja 70 %t 3030 on a maradèk 25 ott 2998 on.. ezek 2800 as atlaguak voltak+ oszti-k... ami van 2800 db az is 2850 es atlag + oszti irtam is... ment fix mapba napi 53 ezer netto... ez az orok luzerek sorsa
Szabi eladta pakja 70 %t 3030 on a maradèk 25 ott 2998 on.. ezek 2800 as atlaguak voltak+ oszti-k... ami van 2800 db az is 2850 es atlag + oszti irtam is... ment fix mapba napi 53 ezer netto... ez az orok luzerek sorsa
Ès senkit nem izgat hogyan válhatunk le.Trump nagyon ideges Putyin miatt és az olajbevètelekből bejövő orosz jövedelem hatékony csökkentèsèben látja a háború véget Trump. Az ukránok hatékonyak az orosz olajfinomítók ellen. Ha hirtelen világbèke lesz akkor is köteleznek a leválásra
Na igen pont ezért nem akar leválni az orosz olajról szeretett vezérünk. Külön szívás lesz ha mégis leválunk és különadók maradnak a drágább olaj mellett is mert hát bevétel kell a haveroknak. Hát sehogy nem biztató a jövő.....
Pont ez a baj hogy politikai döntés ami a sokkal kiszámíthatatlanabbá teszi a tervezési. Inkább lenne drágább de biztos olaj mint a barátság teljes bizonytalansága
Bajban a MOL!!Hónapok óta nem dobálják az applikációba a tankoló kuponokat!Régen annyit adtak,nem győztem letankolni!Pedig van egy kisebb autó-motor flottám!Most havi 1 prémiumost ha bedobnak,meg 1 másikat,de úgy nézem mintha a fogukat húznák ezzel az 5ft-al is!Amúgy is Vippes vagyok!Vagy gondolják ez a marha úgyis tele van,3hónap alatt vippes lesz folyton,adunk inkább a szegény magyar keveset tankoló brigádnak?Aki ismer olyat aki keveset tankol,kérdezze meg tőle mennyi kupont kap!Kíváncsi vagyok!Vagy tudják hogy kivágtam a Molcsi részvényeim??Az is lehet!
Mikor mindenki negatív akkor kell venni....csak politikai érdekek vannak a maradás mellett , nem Szakmai a MOL csak a parancsot várja mikor válhat le , nem lesz ellátás probléma ez csak propaganda...
Kèsz kiszórtam , nem vártam 2740 ès 2730 áron mind a 3600 db-ot Lehet rossz döntés volt de jelenleg nagyon gáz a helyzet. Így nem bukó 2.638.-áron vettem. Mindenkinek sok sikert kívánok! Lehet mèg visszatérek Moderna gondolkozom rizikós de nagyon lent van ,
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.