Igazad van, kérdésekkel provokáltalak téged is, ahogy mások is, mikor összehasonlítottad a két részvényt. Egyébként engedtessék már meg másnak is, h hozzászóljon, ha úgy látja jónak. Nem tudok róla, - de javíts ki, ha tévednék - hogy lenne olyan szabály, h ÉN nem szólalhatok meg itt v. máshol. Tudom, h neked ez a rögeszméd, h mindenki más trollkodik, aki nem veled ért egyet, de áruld már el, abban mi a trollkodás, ha megkérdezem, h milyen célzattal említette meg a kolléga a másik részvényt itt ebben a topikban? De, ha ennyire bele akarsz folyni az összehasonlításba, akkor hajrá. Nézzük meg az elmúlt 1 évet, h mennyit emelkedett a két részvény. Nem olyan rég azt fitogtattad itt úgy is, h te nagyon is tudsz százalékot számolni és tisztában vagy vele. Akkor hajrá, jöhetnek az összehasonlító százalékok!
Csak egy jó tanács, ne foglalkozz vele. Nem arról akar vitatkozni, ami írtál. Csak hergel, kötözködik, és tereli a zársalgást arról a zémáról, amit írtál. Száz példát lehetne keresni itt, ebben a fórumon, mikor mások kérkedve hoztak összehasonlítást OTP javára. MOL-al szemben. Az nem zavarta. A kistílűség jele, hogy nem bírja elviselni, hogy most pár napja fordult a kocka. De szerintem szimplán trollkodik.
Én csak 1 egyszerű kérdést tettem fel, h miért kellett ide hozni, mikor nem vág a profiljába a topiknak. Vannak erre azzal foglalkozók, arra szerettem volna rávilágítani. Nem bonyolult ez. Ez MOL, azok OTP témával foglalkoznak.
És ezért kell a MOL topikban is vele foglalkozni, aha értem. Nem, bocs, mégsem értem. Mintha lenne nem 1 OTP specifikus topik, elvileg pont azért, h ott lehessen róla beszélni, h másik topikot offoljon szét vele az ember, de lehet tényleg velem van, h még mindig nem értem az összefüggést, h miért kellett azt most ide hozni.
és hogy ezt a sok hazugságot sokan elhiszik-lásd extra hazugság a kovid-diktatura lett.tönkre vágtak sokakat azért mert uj faszvilágrendet akarnak-kevés sátánfajzatok-az emberiség meg ezeket rakta hatalomra és imádja az antikrisztust-lucifert-
És az OTP-nek, mint részvénynek, mennyire van a MOL topikban relevanciája? Sztem nem befolyásolja egyik a másik teljesítményét, bár én nem értek hozzá.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.