A fél világ esik/szakad, meg a másik fele is, a mol meg nagy forgalommal 12.080-on. Ebbe így én sem merek belenyúlni! Van egy olyan érzésem, hogy ez most +- 500-at tud holnap estig...
:D:D:D
nem rossz kívánság, de inkább maradjunk a realitásoknál és kis szerencsével tényleg bejöhet.. most éppen mérlegelem, hogy egy esetleges 12K-s lekötést megvegyek vagy sem (ugye ez holnapra már dupla díjas...és akár szopóágra is kerülhetek egy 21MA-s teszt esetén, hiszen tényleg szar nap van ...)
reggel nem támadtál le sok-sok meggyőző észérvvel, viszont most kapsz egy újabb esélyt:
ugye bekrepált az a fránya Széchenyi Bank (49%-os állami tulajdonnal), és a 15:37-es pf cikk szerint találtak ott egy igen furcsa egy milliárdos hitelt is. Feltételezem Viktor (nemdiktátor, csak az én agyamban) miniszterelnök úr akkor vállalja a felelősséget ezért is, ugye?
Mert egy állami bank működése az ugyanúgy a kormány működése kategóriába tartozik, mint a nav, vagy az mtv működése.
Vagy csak beböfögtél ide okosan, és az észérvekből álló vita már nem érdekes?
16:45 után tisztul a köd... akkor kezdik a dt zárást a legtöbb brókernél.. nagyon kiváncsi vagyok én is partvonalról...
a leszúrás tipp bejött, a jelenlegi tartás egyelőre folyamatban
és lenne még a végén egy esetleges ejtés..
meglátjuk (egy 140-150 zárót viszont hatalmas vigyorral nyugtáznék a fiúk munkájának elismeréseként)
így van... ez a lényege és Mollyban a tegnapi záróhoz képest alacsonyabb áron való nyitású való esésben való shortba lépésnek jóval nagyobb kockázata van, mint egy felhúzás tetején felvenni a shortot...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.