Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
akkor maradjunk ennyiben ..... és ne is légy kíváncsi :)
egyébként nem téged láttalak,csak egy izmos férfilábat küldtél hátulnézetből bizonyságául férfi létednek .
de az nem lehetett a te lábad,csak egy izmos kosarasé :))))))))
a mol olajcég. nem termelő, hanem feldolgozó értékesítő. ő veszi az olajat. ha az olaj drágul, több pénz vándorol ki a zsebibűl. kevesebb marad neki.
otp meg bank.
Törölt felhasználó2006. 12. 08. 13:33
most én is molban utazom.csak azt nem értem,hogy az olaj ára emelkedik brutál mód,a futi pluszban,akkor miért esik ez a papír?
gondolom a makrok véget,de akkor az oti miért nem megy lefelé?
Átrakta a barátom holnap reggelre, mert annyi fontosabb betege volt, hogy az csak na. Pntosabban fontos azonnali műtétek, amihez képest az én varratszedésem neki semmi, amit meg is értek. Tehát holnap reggel 10 óra:((((
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)