Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Jó igazad van Cefa nem tudhatod, de ez benne a kockázat. És újra igen a célárak szépen hangzanak de az csak egy számítás végeredménye(gondolom én), és tudjuk a matematika nyelvén elég nehéz leirni a való világ változásait.
kardj Basszus nem tudhatod hogy mikor melyik jön be!!!!!
én azzal fogom kivédeni hogy ilyen elemzéseket Találgatásokat nagyon keveset fogok olvasni.
inkább híreket. Nézze már meg mindenki hogy egy csomó részvény célára hol van a mostanihoz képest? Basszus ég és föld. Így a hülye is meg tudja mondani a célárakat.
Lehet ezért érdemes a hírre adni???
Az "egyszerű ember" azt hiszi hogy főlrántják, készül venni ezerrel, aztán meg a föllrántásban nyakába hullik az égi áldás.
Komolyan mondom még mindig ezzel a mol aukcióval vagyok kiakadva!
Basszus nekem volt egy olyan gondolatom hogy kurvára nem befolyásolja a molt az aukció egyébként tök logikus gondolat volt. Csak most nincs időm leírni.
Basszus mindenki azt kommunikálta le a fórumon is meg a bróker oldalak is hogy ha vége az aukciónak akkor utánna még aznap de megindul a mol felfelé ha jó lesz az aukció.
Az aukció kurva jó lett és a mollal nem történt semmi. egy picit még esett is azóta. szóval basszus ezekkel a hírekkel nagyon kell vigyázni mert néha olyan tippszerűnek tűnik de úgy állítják be hogy tuti biztos.
Tudja valaki hogyan kell adózni a külföldi nyereség alapján? Az addig rendeben, hogy 25% szja és 4% eho, az addig világos! De mi van a költségek levonásával!
Pl. van 100 euro hasznom, és 6000 Ft tranzakciós díjam, akkor mennyit adózom?
Sziasztok, én is itt vagyok, csak szokás szerint sok a meló! És én is a Syni "csodálatos, égbeszökő" mintáját nézegetem...
Most nézegettem a leendő adómat is. Amilyen béna vagyok, aug. 31 előtt volt egy csomó jó nagy veszteségem. Aug. 31 óta óvakodó taktikámmal lett egy kis haszon. DE ha jól tudom, az aug. 31. utáni nyereségből nem vonhatom ki az adózáshoz az aug. 31. előtt bukókat, ugye?
Jól gondolom? :((
Emiatt szerintem nem is fogok már idén több hasznot reaálizálni (bár a Synim nagyon viszket, nehogy elkezdjen korrigálni)... Minek... ha mindenből lejön úgyis 20 % adó...
Az econet 84 forintnál visszakerül az emelkedő csatornába.
Elérhető szintek továbbra is a 86 és a 93 forintos Fibo szintek.
Ha nagyon akarom akkor rá tudok erőltetni egy elliott hullámot aminek pont a lecsengő szakasza következik amit az rsi is majdnem alátámasz mert majdnem eladáson van.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)