Szerintem 40 ala megy de meg az is eszembejutott hogy a mi oldalunkrol nezve nem emelkedtunk mikozben usa igen a mi arfolyamunk a 97 es arfolyamot tukrozte eleve.
Nem kellene, de tuti lesz pár izgulós aki nyitóban gyorsan eladja nehogy zutty legyen. Pedig kint is kezd nyugi lenni, korrigál és irányt keres a piac. Én tartani fogom. Ha mégis 40 alá megy, átgondolom.
Esetleg szatyor fing melletti tuntetes … szoval bizony jo ez izraelnek , jo ez N nek , mindenki masnak rossz es szarnak ra ! Amit csinalnak semmivel se kulonb mint az orosz tamadas ukrajna ellen. Azt mondtak hogy megelozik az ukranokat , vedekezes :D ismeros a dolog ? Izrael igy gondolta ki tudja hasznalni a helyzetet ezert tamado haborut kezdett , ebbe belehuzta az usat a narcisztikus trumpon keresztul
Az nem tudom mire fel volt. Mi is estunk amugy szoval nagy reagalas nem kene. Mondjuk gondolkozok vetelen 40 alatt kerdes hol. Meg mi van trump fejeben. Mert valamikor felebred latja olajarat , latja tozsdet es hivja Nt
A vicc az hogy onvedelemre hivatkoznak holott elsore is ok tamadtak neg ismet ok hizogatjak az oroszlan bajszat. Szerintem trump azmegy orjongesbe majd. Nap vegere lenyugszanak a kedelyek , de ma csinya lesz megint. Tuti megyunk 40 ala mar nyitoban akár , viszont nekunk volt egy minosites ami stabilizalhat kisse. Na meg srv.szoval nap kozben kis nyugit kapunk
Izraelnek is jó. Egyik ellenségével számol le a másik után, gyengíti a terrorszervezeteket, hódít és a zavaros helyzetet kihasználja a dominanciájának erősödésére. A világgazdaság pedig nem érdekli.
Ha ez eldurvul es a nap vegen nem mond valami ertelmezhetot trump … akkor kb akar ujra is kezdodhet a bombazas ami nem lenne tul jo senkinek. Hozzatennem trump nem akarja kiujitani a harcokat , de izraelnek ez a haboru jo
Mivel izrael bejrutot bombazta amit kertek tole ne tegye….. izrael minden erejevel azon van hogy hatraltassa a beket mivel hoditani szeretne (ezzel taccsrateve a vilaggazdasagot)
OTP részvényesek ide!