Olaj CFD a napos SMA50-et üti felülről másodjára A kisebb tf-ek longot mutatnak, a napos shortot. Pedig mint tudjuk, Irán küldi a rakétákat ide/oda. Kicsit "túlzott optimizmust" áraszt a VIX.
átsúlyozás később.... rosszul néztem, mindenesetre minősítés van ez meg mindig kivárást hoz. Habár megjegyezném nem fognak változtatni. Mondom akár megindulhatna ma is , ez lutri, a cél mára a tartás kb. Hétfői cél megindulás és gázt ! ha hétvégét kibírná trump jó lenne.... esetleg egy békét összehoznak még jobb :D
https://www.tradingview.com/x/AUJngro6 Ha a tukorkepet nezem nagyjabol a sarga resznel tartunk most. 42500 ig ment es most is minden adott hozza de szerintem hetfon indulunk max , minosites van ma is (meg atsulyozas?)
CFD olaj bírkózik az aljakkal. Itt csak tudod azzal van gond, ha Trump 97.-jére is beböfögi, hogy "szerintem béke", annyira megvan az összhang, aztán közben az igazság, h bombázzák egymást folyamatosan. tehát ilyen humbukk hírkeltéseket nem igaz,h megengedik neki. Iráni ajatollah a béke zászlajával pont péntek 10 órakor félúton van bindizstánba. Aztán szombaton bejelentik,h elrontotta a gyomrát, nem ért oda a találkozóra, de félúton talált 2db AK47-est, leigázott vele 1-2 olajtankerhajót + kihelyezett tutajon 135 tengeri aknát, miközben az egész szoros blokád alatt van. Búvár Kund segítségét hívta.
hozzátenném a robotot nem állították még át vételre..... valaki nagy eladó lehet, vagy nem tudom, de egy biztos 250 es tételekkel van tele az eladói oldal
nem mondom hogy ma, amúgy is péntek van , de mondjuk jövőhéten jó lenne 42 fölé menni. Persze ahhoz az kell hogy elvegyék trump elől a telefonját. És ne jelentse be hogy a béke nevében bombáz..... apropó béke, egyre nyilvánvalóbb, hogy Trump nem fog újból támadni, vagyis az esély erre elég kicsi . A szenátusban vagy hol is ellene szavaztak, a saját pártjában is elégedetlenkednek ellene..... infláció nő, ami fontosabb üzemanyag ár nő.... választások közelegnek.... igazából nehéz lenne eladni hogy miért is bombáznának megint.... azért bombázok mert nem írnak alá rögtön megállapodást.... na ez hülyén hangzik :D azt megértem hogy atombomba meg miegymás.... de szimplán mert a vén trottyos nem enged semmit meg türelmetlen nehéz..... Másrészt viszont.... a gond majd inkább izrael lesz akinek szinte már jó a háború. Közben nyomulnak libanonban, a N meg elvan .... sőt jó kifogás neki stb..... amikor közelednének a felek akkor izrael csinál valamit ami megakasztja a folyamatot. (szóval ha világgazdasági válság lesz szabad őket okolni ;)) Remélhetőleg trump elküldte a pibe Nt az kicsit meghúzza magát legalább addig amig békét nem kötnek.... kezd egyre laposabbá válni a történet.... bár állítólag a színfalak mögött megy a tárgyalás , illetve szépen csendben megjegyzem egyre több hajó megy át a szoroson.
Én továbbra is sávban gondolkodom, ez az én 1h-som: https://kephost.net/p/MjQyODg3MQ.png Ezen az látható, hogy a korábbi 2 aljról húzott zöld vonalt teszteli. Ha az emelkedő logikát vesszük alapul, és trendvonalat, ideálisan már nem nagyon mehetne ez alá. Ha mégis, akkor a közeli kis tf-es támaszok :40400/40100/40000/39600. Ha meg mégis borul, enyhe csökkenő aljakban gondolkodva 39600 után -300 = 39300, tehát 1 szinttel lentebb esik.
OTP részvényesek ide!