Mikor voltál bankban utoljára? (Én nagyon régen, és milliókat (száz milliókat) mozgatunk banki személyes segítség nélkül)(Ha szükség van rá, ne legyen, gondolom 50km belül csak van fiók. Vagy nagyon-nagy megyékben 80km.) VAn aki annyit ingázik naponta munkába.
Pènteken "nagy"meglepetère valószínűleg extra profitot fog jelenteni az otp.... Nos bèkès megyei vagyok. Van egy települès Újkígyós nevű város! ahol felnőttem de nem ott lakom Kb 1 vagy 2 ève bezárt az OTP ! költsèghatèkonyság.....nem bírták fentartani biztos......röhej na ezekből is van biztos az extraprofit..... Tetü egy bank rèszvènynek jó ennyi...
Ez csodás! Kockázat nélkül nincs rizikó. Tegnapi ingatlan értékesítésből befolyó bevételt gondoltam benyomom, tippmix, egy nap + 4 % kiszálltam, ennyi elég, nem rossz ez! Mindenkinek hasonló jókat
Ez csodás! Kockázat nélkül nincs rizikó. Tegnapi ingatlan értékesítésből befolyó bevételt gondoltam benyomom, tippmix, egy nap + 4 % kiszálltam, ennyi elég, nem rossz ez! Mindenkinek hasonló jókat
Szóval: Bankok csodásat jelentenek. Nvidia csodásat jelentett. Mézga család csodásat jelentett. Csodálkozunk, hogy csak ekkora esés van? https://www.investing.com/indices/nq-100-chart Nézd meg ezeket a birkákat. teljesen mindegy hol nyitnak "csudi zöld" minden nap. 10-ből 8.:D "ezek minden szart megvesznek". Te is tedd azt.
USA-t is baszd le, hogy +1,5% a NAsdaq. Jött egy jó foglalkoztatottsági adat, már boldogság van. Meg jó ISM adat. Lehet holnap már senkit nem érdekel, DE MA örülni kell neki. Hogy lehet úgy élni az életet, hogy minden napot szarnak állítasz be? Én Nasdaq shortolok. A linket mit mutat? Hát nem USA-t, meg DAX-ot. DAX +2% NQ +1,5%. Ázsia függ ezektől a birkáktól, így őket "keményen" érinti.
reggeli tippmix: https://kephost.net/p/MjMxMzcwMQ.png "36900 kötelező - fekete vonal, ahol a 2 db P betű van". 38000-et majdnem pöccintette, itt jól látható, miért itt állt meg. 38100-at szakította le. Erre szoktam mondani, hogy a tp-t soha nem a korábbi aljhoz tesszük, hanem alá 200-al legalább: bevált volna? be. Tegnapi Z 35800 = Mai alj = Dupla alj. 1H nem zárt 37500 felett ha megnézitek, 37490-nél zárt nap végén "Kitörésre felkészülni", ha USA nem fossa össze magát éjszaka. Kicsit fülescsésze feelingje van, belemehetne a 38800-39000-es tartományba. Ennyi a mai összefoglaló.
De baszki, én még igazat is adok neked a mutyi egy részében, de minden alkalommal ugyanazt hányod ide. Már ki van a töke az embernek ezzel a szar ismételgetéssel. Menj már inkább a möbelix bútorszövet topicjába és ott üzengess a bankfelügyeletnek, legalább ennyire releváns ott is a dolog. Jöhet a mínusz, de már elpattant az ér a szememben ettől a szartól. Ha ezt, meg a kárörvendést elengednéd, tök értelmes, értékes tagja lennél ennek a fórumnak.
Az új világrend mármint ahol amerikának van olaj , milyen èrdekes venezula , irán ott egèszen vèletlenül van .Èszak-koreát mièrt nem rohanják le.? Pedig ott is egy picit el vannak nyomva az emberek.... Ja hogy ott nincs semmi èrdekes. Felkèszül Kuba , ott mi van szivar ? 😁
Én elfogadom a tényeket ember, de komolyan a portfolio otp topicjában üzensz az MNB-nek? Komolyan azt hiszed, hogy ennek van egy cseppnyi értelme? Olyan gyakran írod le, hogy az embernek teli van már a töke ezzel, ez már nem is spam, hanem flood. Hát üzenj már itt a nagymamának is, hogy szilvás barátfüle helyett nutellás gombócot kérsz vacsira!
OTP részvényesek ide!