Ja igen az kimaradt , hogy ez a jelentes a mult , de egyreszt inflacio csokken , alapkamat csokken , ha ez csokken hitelezes noni fog , kulonadok jovore minimum felezodnek , jovore a kamatstop is tavozik valoszinu. Beveteli oldalon nem lesz ilyen egyszeri tetel ami ekkora plusz , de beindulnak most mar az uj bankok is teljes mertekben. Ha meg jelentenenek be felvasarlsst az meg aztan raketa… Nagy marton megmondta a frankot ev vegere egy szamjegyu infla tehat nem szamitok uj adora. A koltsegvetes meg nagyjabol kibirja a dolgokat. Nem latom a sok negativat ami 6 ezerre vinne , hacsak nem tudja valaki hogy pityin atomot dob az usara.
Fenntartom amit eddig gondoltam csak kicsit mas arfolyammal. Kis korrekcio , ami ma lesz esetleg meg egy ket nap oldalazas ahogy macibear irta majd emelkedes. Szerintem megyunk megint minimum 14 re , ev veget lehet 15 el zarjuk a mikulas ralliban.
En azert nem ertem ezeket a lehetne akar 6 ezer is hozzaszolasokat , lesz egy kis realizalas , leesek 3-400 forint aztan vissza all minden , lehet még napon belul. Ilyen eredmenyt sose hozott a bank , ilyen eredmennyel szepen neznenk ki ha olyan arfolyam lenne mint amikor fele ennyit se hozott.
Gratulálok az OTP-nek ! Nagyon hitvány a politikai vezetés... Azon agyalnak, honnan lehetne pénzt szerezni... Az embereket a magasabb fizetés felé kellett volna terelni, amiből több adó jön. Erre lehet, hogy ezt a remek bankot fogják megtalálni... De nem offolok tovább
Nekem a magyar egyedi eredmény magas, és igen, sajnos ahhoz férnek hozzá. A konszolidált számokat a portfólió igen jól jelezte előre, náluk a két negyedév eredménye 473 milliárd, a tény 471 lett. Gratula. Nem akarok tippeket adni, de valahogy az MNB-túl kapott kamatokat fogják megadóztatni, hiszen azon egy csomó pénzt kerestek. Jön majd valami extraprofit adó erre is.
A mai nap sok minden nem történt és nem változott, tesztelésre került a napos 50-es fibo szint 13664-nél, majd lényegében ezen szinten zárt (kicsit felette). Továbbra is pozitív a várakozásom, ez a nap inkább csak egy a nagy emelkedés utáni szokásos bizonytalanságot tükrözte inkább, illetve a jelentés előtti várakozást. Felfelé és lefelé is a szintjeim változatlanok, felfelé az ellenállási sáv, majd felette a 15000-es fibo szint. Lefelé 13500, 13200, esetleg 13000, lentebb továbbra sem várom, viszont bármely támasz szintről pattanhat tovább felfelé. Így továbbra is tartás van. http://keptarhely.eu/view.php?file=20230809v04x4i6e1.png
OTP részvényesek ide!