azt áruld már el, ha 20 éve nyomod, eddig hogy bírtad fórumozás nélkül? mert amióta regisztráltál, csak úgy dől belőled a sok komment. 20 év elfolytása most jön ki? :) remélem érted a helyzet ellentmondásosságát? ;)
A tőzsdére beborított pénzek gazdasági alapok nélkül csak lufi. Van, aki hozammal száll ki belőle, van aki buktával. Mert olyan nincs, hogy mindenki nyer. Mindig vannak vesztesek. Fed 0% kamata: az is azt jelzi... -Látjuk, hogy megy a tőzsdei játék, közben meg egyre nagyobb szarban van egy csomó nagy cég. A tőzsde az nem elsősorban a pénzről szól, hanem valós gazdasági teljesítményekről, ahonnan a működő tőzsdei cégek a fejlesztésekhez szükséges pénzeszközökhöz férhetnek hozzá. Biztos lehet másként is látni ezt a dolgot. Én elég régóta csinálom, szerencsésen (kisebb-nagyobb) profitokkal vészeltem át a világgazdasági válságokat. Egy a lényeg, hogy mindig pozitívan zártam. Viszont nagyon sokan voltak akiknek inge gatyája ott maradt a parketten. Ez ilyen! Ezt azért a sok okosság mellett mindig mérlegre kell tenni. Megérte, vagy nem? Tőlem nem kell elfogadni ezt a véleményt, én csak amatőr vagyok. Vannak itt sokkal képzettebbek, járatosabbak ebben a témában.
OTP részvényesek ide!