Ha lenne szabad tőkém, már rég vettem volna! :) Március 23. óta emelkedett 23%-ot, még van benne lehetőség. Az indikátoraim még nem mutatnak fordulót, de a két utolsó hosszú zöld gyertya a charton (Heikin ashi-ban) lehet várható korrekcióra figyelmeztető jelzés is. https://invst.ly/qy27w Ha belefér egy minimális kockázat, akkor meg lehet próbálni egy azonnali vételt, vagy egy a mostaninál kb. 100 forinttal alacsonyabb vételi megbízást adni. Ha esetleg melléfogásnak bizonyul, akkor viszont még kis bukóval szabadulni kell tőle.
nagyok az izgalmak a képzeletbeli "parketten" most mindenki az s&p kitörésére fókuszál . Technikailag a 200 napos mozgóátlag jelenleg 2998 -as értéknél van,és azzal ha ma afölött tud zárni,akkor örökre velünk marad a bika piac! lehet venni határtalanul..engem nem kell ezért leszúrni,csak a hírhozó vagyok :-) tehát így vállaljon mindenki további pozit.
Evvel kapcsolatban volt egy cikk, hogy egész Európában nőnek a megtakarítások, mert most senki nem mer venni semmit, mert ha jön a második hullám, akkor legyen tartalék.....viszont így a lakosság nem fogja megmenteni a cégeket, mert mindenki ráül a kezére vásárláskor vagy a moratorium után életre tesznek félre
én tartom magam ahhoz hogy amíg nem nyilatkoznak Csányiék hogy vettek megint, addig nem lesz fordulat. majd ha nyilatkozott, akkor másnap ráugranak, és az lesz a teteje... persze ez is csak egy elmélet :) az ilyen és ehhez hasonló hírek, meg a Q2 árazás térítheti kicsit észre a piacot itthon...meghát globálisan is. és akkor a májusi statisztika még nem fejeződött be: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200527/egeszen-elkepeszto-kirugasi-hullam-sopor-vegig-magyarorszagon-434102 egy fórumkolega feltett egy költőinek tűnő kérdést: hány koronás van az ismerősi körében bárkinek itt a fórumról. feltennék én is egyet, a tech papírok növekedése kapcsán: hány ismerősötök vett több, vagy legalább ugyanannyi technikai/luxuscikket/kütyüt stb... mióta beütött a válság? ne mondja nekem senki hogy nem fogják jobban az emberek a pénzt... akkor miért is lenne határtalan a felfelé tarts?
ma azért már messze nincs benne az az erő,mint tegnap, azt érzem mintha fáradna...meg a mai nap hátrahagyott rés,nem hagy nyugodni,hogy az nagyon hamar betöltésre kerülhet.
A tegnap zárást és a mai napot nagyon máshogy csinálnám. Sajnos autóból kapkodva néztem az eseményeket, így nem tudtam nyugodt döntést hozni. így jártam....
OTP részvényesek ide!