Topikgazda: matgab 2006. 05. 10. 15:52

Miért szállt be a Pannonplast a Synergonba? - Bokorovics válaszol  

Ugrás a cikkhez
Aki figyeli a Pannonplastot, és értékeli az igazgatóság munkáját, az tudja, hogy az igazgatóság mindig a részvényesi érték növelésére törekedve alakítja ki döntését, amely alapján a Synergonban történő tulajdonosi szerepvállalás logikus- fejtette ki a Portfolio.hu kérdésére Bokorovics Balázs, a Pannonplast elnöke. A szakember szerint a csomagolóanyag gyártás megtartása és a területen várható külföldi terjeszkedés mellett a társaság nyit az olajártól független befektetések felé, hogy diverzifikálja portfólióját. A befektetések sorába logikus láncszemként illeszkedik bele a Synergon.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=68537
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
megfigyelö 2006. 05. 10. 22:33
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
mennyi lehet a free stock?
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 19:57
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Miholek István részvényes 2006. május 10-i bejelentése alapján a Synergon bejelentette, hogy Miholek István részvényes mindösszesen 1,012,000 darab, a Synergon Informatika Rt. által kibocsátott részvénnyel rendelkezik, amivel a társaságban 10.59%-os részesedéssel bír.
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 18:58
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Egyébként meg tutujka és a te felvetésedre: két külön dologról beszélünk. Egyik dolog a Plast részéről az ügy, amiről elég egyértelműen megírták sokan, hogy gáz. A másik a Synergon felől. Az, hogy a Synbe komoly pénzekkel beszálltak, az Syn oldalról nézve biztos nem rossz (mondjuk nem ártana tudni, hogyan került hozzájuk ez a csomag, tőzsdén vették, átkötötték egy vagy több nagyobb eladótól, stb.)
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 18:53
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Azt írtam a konkurencián, ami a "már írtam a konkurencián" rész után következett a szövegemben. Szerintem ez elég egyértelmű:)
(plusz segítség hozzászólások közötti eligazodáshoz: van cím, meg előzmény, ezek általában elég jó támpontot adnak:)
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 18:41
neheragudj,de milyen konkurencián irtad?
ez husz perce jelent meg.legelabb is nem latom máshol.
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 18:33
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Már írtam a konkurencián, számomra már az durva volt, amikor határidősen tőkeáttéttel vettek sajátrészvényt.
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 18:24
van még egy !!!!!
miholek istván több mint 10% ot szerzett!!!!!
most jelent meg a bet honlapon.
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 17:20
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Az árazás alatt a konkrté piaci árat értem,nem a különböző mutatók...stb
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 17:10
Előzmény: #4  OSZLOPOS
Én , a magam részéről örülök a hírnek,és úgy gondolom ha csak fele olyan jó lesz árazásban ,mint a plast,a kisbefektetők jól fognak járni.
Szvsz ez a lényeg,vagy nem ??

OSZLOPOS 2006. 05. 10. 16:51
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
hát ezen hülyére röhögtem magam. Diverzifikál:))) Biztos nyerni fog rajta, de ennyire hülyének régen néztek már minket.
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 16:21
Előzmény: #2  matgab
Ez az az eset, amikor Bokorovics jobban tette volna, ha nem válaszol. :-)
matgab 2006. 05. 10. 16:18
Előzmény: #1  portfolio
ez oké, de ha én synergont akarnék venni, akkor azt veszek...
Azért nem fogok PPLASTot venni, mert úgy látják, hogy ők szarabbak lesznek a synergonnál, tehát úgy tudják maximalizálni a tőkehozamom, ha synergont vesznek...Micsoda őrület???!!

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók