Neeem Labancz!
A HÍÍÍÍÍÍÍRen!A CÉLÁRON!Fundamentálisan!
Várszegi vett egy Patek karórát 3Milláért,úgy látszik,hogy jó befektetés...,ha beviszi apportba,akkor
ez részvényenként 0,00000000000000000000001%
fundi emelkedés részvényenként.
Ez kevés!
Még!
nekem van egy javaslatom.
Van egy barátom. úgy hívják Halál. És ha nem találnak ki tüstént valamit, akkor megadom a barátomnak a címüket és elmegy értük. Na majd neki magyarázkodjanak, meg tegyenek hüje célárat meg ijeneket.
...a Conis brókerem azt mondta,hogy dolgoznak már rajta...,de nem tudják hihetően megfogalmazni..,a topiknak kell javaslatokat tenni,hogy mire harapunk rá:)
Javaslatokkal elő!
nem hiszek az ingatlanokban euroset..,ki vannak téve minden veszélynek..,csak a gondok vannak velük...,felújítás,,stb..
De a CÉÉÉÉLÁÁÁR,az más!!!!!!!!!!!!!!!!!!Haa csak meghallom,már végigfut rajtam egy mindent elsöprő ,csiklandozó érzés................
...nagyon uncsi ez a toporgás...
Emelhetnie már célárat a Concorde...
Talán a 2500 Huf korrigálhatna pár Ft.-ot...
Naaaaaaaaaaaa-a-a-a-a-a--!Légyszi!!!!!!!!!!
Van egy haverom, akit rábeszéltem a MOL jegyzésre annó. /6000ft/ Amikor elérte e 7 ezret felhívtam, hogy több lév utásn végre megindult. Válasz: " Jóvanna. " Amikor 15 ezer lett u.ezt mondta..... Na 26000 ezernél . "Jó van na, meg akarod venni mi??? " Bankbetétnek tekinti a papírt. Ősgyík a fiú. :)
assezm ezt tszem a fotival. Jah: Egy hír is : 2006-tól fellendülés várható az ingatlanpiacon. Csá!
Fotex 2006 Q1 eredmény
.
Megnéztem a negyedéves gördülő árbevételt, üzemi eredmlényt és nettó profitot, fellehető adatokbók a reorganizáció elészámolt és várható költségeit.
.
HA nem számolnak el komoly rendkívüli költséget, (ami ismert gazdasági esemény hiányában nem valószínű) akkor igen jó lehet a negyedév.
.
Eur/Huf kedvező volt a bérleti díjjaknak, bérköltség legalább 30-40 %-al csökken tavalyi q1-hez képest.
.
Az Equilor múlt heti 1.200-as célárfolyamát író elemző szerint idén nem lesz profitrobbanás a folytatódó reorganizáció miatt.
.
Ehhez képest a VALÓSÁGBAN a legjelentősebb reorganizációs költségeket már a tavalyi évben elszámolták..
.
POZITÍV MEGLEPETÉS JÖHET:
MERT:
1.) MÉG ! alig van elemzői lefedettsége a Fotexnek
2.) mivel az "általános" vélemény miatt a reorganizációs költségek jelentősek lesznek még idén is, így nagy esélye van egy pozitív meglepetésnek
3.) a veszteséges üzletágakat már tavaly elszámolták + 1100 embert már tavaly leépítettek
4.) a 2005 Q3 és Q4 alapján az üzemi eredmény is igen kedvező lehet
5.) a tavalyi második félév igen jól sikerült rendkívüli bevételek NÉLKÜL is, PEDIG egyszeri tételeket akkor még bőven elszámoltak