Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 12:27

NABI???  

Szerintetek mi várható a NABI árfolyamában az elkövetkezendõ napokban?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemtomicsináljak 2022. 02. 15. 21:06
Előzmény: #14  quaestor1
Igen emlékszem, anno nagyon jó cég volt ,míg be nem lépett ez a vén tetű Róna a köcsög fiával.
Ez van ha analfabéta ,hozzá nem értő próbál istent játszani, egy jól prosperáló cégben.
6-800 Ft ról egészen 5000 ig ment a Nabi!
Aztán megjelent ez a szarházi és hazavágta az egészet.
Még Exbus néven vegetált pár hónapig, míg végül totál csőd miatt lehúzták a rolót!!!
Itt is az aljas szemét vezetők jól jártak, rengeteg részvényes pedig beragadt örökre 😠
Manapság is ez megy, semmi nem változik 😱
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 22:31
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
4.6m db, és szerinted mennyi volt az elmúlt hónapokban a Nabi összforgalma?
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 22:01
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
sonar ha kiszámolod 112 Ft a névérték 518 M Ft a jegyzett tőke 4624600 db papír, a részvételi arány várhatóan alacsony, simán átvisznek minden "renitens elképzelést" a közgyűlésen azok akik a papírt vették az ötven százalék eléréséhez nem egészen 100 MFt-ra van szükség (úgy, hogy ennek kb a másfélszerese benne is van a cégben)
Ezt gondolom.
Nem akért írtam lehogy 10 forinttal drágábban kitömjek a kicsiket vele :)
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 21:29
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
mt, hát ha itt most sikerül egy pár balekot rábeszélned, és te kiszállsz belõle, akkor biztos nem buksz nagyot.

"A cél egyértelmű...és lám máris vettünk BVPS-en egy tőzsdei céget... Szóval minimum háromszorozás benne lesz..."

Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 20:29
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Pont ezért tanácsoltam, amit tanácsoltam lejjebb. Venni ne vegyen senki. De akinek kurva magas bekerárról van (mondjuk >1000Ft) annak 10-20Ft ide vagy oda, de még az egész 60Ft, amit most piacon ér, az is totál mindegy, az tartsa meg, mert azzal a nagyon nagyon kicsi eséllyel, amivel még történhet bármi pozitív, esetleg kiszállhat jobban is. 0-nál lejjebb meg úgy se megy:)
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 20:22
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Az elmúlt napokaban minden eladó tételt, több száz ezer papírt megvettek, főleg a HVB, de az Raiffeisen is vett állítólag. A cél egyértelmű, 80 Ft/db likvidációs érték alatt megvenni 60-70 közötti áron a részvények több mint 50 %-át majd a közgyűlésen megakadályozni a kivezetést és egyben megszerezni a cég irányítását és lám máris vettünk BVPS-en egy tőzsdei céget. Kb 280 millás a kaoitalizáció nem tűnik túl nagy falatnak! Szóval minimum háromszorozás benne lesz szerintem (remélem), ha meg tévedek akkor pedig remélem nem bukok túl nagyot!
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 19:40
A nabinak sajnos tényleg vége,ezt őszintén sajnálom.Jó papír volt,de mi lett vele?
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 15:39
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Akkor én azt mondom, hogy ne foglalkozz vele. Minek? 5-10Ft semmit nem jelent a bekeráradhoz képest. Te ezt a pénzt már teljesen elbuktad. Aztán meglátod mennyi aprópénz jön vissza belőle.
(a januári bull más kispapíroknál még valamennyire talán érthető volt, de hogy a Nabinál ki és miért vette, totál érthetetlen, ezt akkor is írtam, valszeg fingja nem volt a cég dolgairól, de még körülbelülre se, aki vett).
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 15:33
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Sajnos van 1000-2000-ig vételem. Amikor Jan,-ban meglódult, reménykedtem,hogy tovább megy!:-((
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 15:18
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Most kivételesen azt mondom, attól függ hol vetted. Az árat ugyan nem érdekli a te múltad, de ilyen szélsőséges esetben mint a Nabi, azért nem mindegy, mert ha pl. 1000Ft-ról van, akkor gyakorlatilag elbuktad az egészet így is úgy is, tehát mindegy hol adod el, akkor már megéri megtartani ha 1 százezrelék esély is van arra, hogy valami is lesz vele. Egyébként el kell adni. Mondjuk nem értem, miért nem tetted korábban. Végelszámolás lesz és max. 80 vagy valami ilyesmi jut a részvényeseknek, ennél csak kevesebb lehet.
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 15:02
Kösz a válaszokat! Lesz kivezetés?-, ha igen, mikor, milyen összegre lehet számitani?
Vagy adjam el nagy bukóval amig lehet?
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 12:32
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
zuhi..... általánosságban... illetve néha néha +- 4-5%-os emelkedések....aztán elolvad mint jég a forróvízben :)
Törölt felhasználó 2006. 04. 20. 12:30
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Semmi

Topik gazda

hjhj
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek