Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 szerda, 19:09
Előzmény: #1537  Zedisdead
Ha eszük van akkor az USA állampapírt adják csak,😉🤣. Én azt adnám, nem pedig  a 400 uncia deliveryt 🤣
Bandita szerda, 18:56
Előzmény: #1534  Placi82
Altatás, ahogy keeper írta.
Zedisdead szerda, 18:37
Előzmény: #1535  keeper
JD Vance a háború ellen van. Az utóbbi időben az ő vonala nagyon háttérbe szorult az izraeli hiénák befolyása miatt. Kár érte, valszeg megy ő is Trumppal együtt a levesbe novemberben. Remélem az új kongresszus megimpeacheli Trumpot jövőre.
Zedisdead szerda, 18:35
gondolom az arab országok most napi 1 mrd dollárnyi tartalékot égetnek 20 m hordó * 60 dollár nagyjából. plusz még rakettát is kell venniük, mert fogy. szóval adogatniuk kell az aranyat ezüstöt meg amerikai állampapirt
keeper szerda, 18:07
Az olajban még Yanbu tartja a lelket:
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:38.8/centery:23.4/zoom:8
-
Amint mindenki átszervezi oda magát és annyi lesz ott a tanker, mint a szúnyog, rájuk uszítanám a hutikat, az irániak helyében, na akkor fog borulni minden, de az LNG az tuti fölfelé fog menni, már anélkül is ez 1000%.
-
Bár Trump már enyhíti a venezuelai szankciókat is annyira rossza  helyzet, de azzal sem fog semmit sem érni, mert nincs hozzá finomító szevasz.
keeper szerda, 18:01
Előzmény: #1532  Placi82
Azt te csak hiszed. Ugandát már ellepték az UAE-ből menekülők (nem mellesleg aranyat is találtak ott mostanság sokat). Kínát csak azért nem, mert figyelik őket. A mostani háborút a kínaiak kielemzik és rá fognak jönni, hogy a belbiztonság legalább annyira fontos, mint a légierő avgy haditengerészet, ha nem fontosabb...
-
Ezt lájkolni fogod, esti mese felnőtteknek:
Hogyan került Jeruzsálem IL-hez:
https://seed307.bitchute.com/Qu0wX2eO7H7s/DMf6a12Ru268.mp4
-
Ugandáról és New Jersey-ről majd találsz videót a neten, tele van vele.
-
Közben JD Vance MO-ra látogat... basszus, amikor a múltkor itt és Szlovákiában járt a Rubio, akkor leállt az olajszállítás, most vajon mit találtak ki, remélem nem migránsokat kell befogadnunk egy adott helyről....
https://www.vg.hu/kozelet/2026/03/jd-vance-budapesti-latogatas-orban-viktor-valasztasok
Placi82 szerda, 17:32
Előzmény: #1533  Bandita
Tévedsz, és én is tevedtem. 
NDX, alig esett, csak szólok....!!!!!! alig van az ATH alatt pár%al. 
Míg az menekülő eszközök  arany ezüst, etc esik mint a kő..... 
Olajreszvenyeim meg 2 hét alatt se hozták 7%ot a konyhára??!!??!! 
Szóval mi a tököm van itt???? Mert most én se értem.... 
Szóval most placi, nem mondatja kivételesen hogy MEGMONDTAM. 
Mert akkora az anomália hogy a MoM galaxisbol is látszik.... (13 milliárd fényére lévő legtávolabbi galaxis, szeretem a csillagászat is) 
Longa via ad astra, 
Bandita szerda, 17:12
Amolyan Placisan: én szóltam, hogy hétvégén ki kell szálniuk, ameddig még lehet.
Jöhet a káosz. 
Placi82 szerda, 17:11
Előzmény: #1531  keeper
Azért barátom m, ért ott nem tudnak asszimilaodni. Kicsit kilognanak a Kínai fajta tipusbol🤣🤣
2)Kína keservesen tanulta meg a Kínai Opium háborúkban ezen kereskedők gatlastalansagat. Tanultak ezek abból. Hidd el. De ez történelem senkit se érdekel. 
keeper szerda, 16:50
Előzmény: #1525  hekki
Irán tükörválaszokat ad, húú de meglepő. :D Az arab hercegek és királyok helyében én elkezdenék csomagolni, mert Izraelnek még lesz 1-2 ilyen csapása és végleg lehúúzhatják a rolót.
-
Nem hiába jött Irántól a  felszólítás:
‘PICK YOUR SIDE NOW…’: Iran’s BLISTERING WARNING To US-Backer Muslim Nations Amid Attacks
-
Közben Indiában:
India’s LPG Crisis Deepens, Chaos Sparks Long Queues in Delhi Amid Iran War Fallout
https://youtu.be/uY5Zkc7vDOQ
-
Basszus ezek úgy be vannak épülve, hogy elképesztő, nem csoda, hogy Kínába nem engedik be őket:
-
MOSSAD Operative Involved In Larjani Killing Hunted? Iran Executes 'Israeli Intel Spy' Amid War
"Iran has launched a sweeping internal crackdown following the assassination of Ali Larijani, a top aide to Mojtaba Khamenei. According to an IRGC-linked media outlet, Tehran’s intelligence ministry announced that 111 individuals were arrested across 26 provinces in what it described as a nationwide operation against opposition “royalist” cells and alleged foreign spies. Among those detained, four are accused of working for the United States, allegedly reporting locations of military headquarters, equipment, and security deployments. The arrests come amid heightened tensions in the region, with Iran claiming retaliatory strikes on U.S. and Israeli military targets in the Gulf. Authorities also stated that weapons were seized during the operations."
keeper szerda, 16:37
Előzmény: #1528  Placi82
"Ezt Bem hiszem el, hogy ilyen zűrzavaros időkben, is az NDX szár cegei mennek és nem a hard asset...
Ilyen  a világon nincs....."
-
Nyugi most csak az etetés van, hogy nincs semmi baj, a milliárdosok már mentik ki a pénzt, pár hét max hónap múlva itt orbitális problémák lesznek, LNG konkrétan nincs, a stratégiai olajtározókból folyik ki a tartalék, most a tőzsde csak azért megy, mert Trump azt mondta, hogy nincs semmi baj, a többi meg vagy tudatlanságból elhiszi vagy a brókerek szádékosan átszabják a befejtetőket. A szaki a videóban is megmondta, hogy az arany minimum 6000 lesz, csak a piac még elhiszi a hazugságokat, aztán ha nem lesz semmi nyersanyag, akkor majd alakul.
-
LNG nincs, olajat csak szintentartják, tározókat abszolút nem tudnak feltölteni, alumínuim drágul, műtrágya drágul, áram drágul(gázos erőművek miatt főleg Németországban fogják érezni) stb. ezt nem lehet megúszni szép nyilatkozatokkal. Ha iránnak meg komolyan nekikezdenek, akkor viszonzásul úgy szétlövik a szomszédos országok összes olaj és földgáz kapacitását, hogy 2-3 évig nem fogják tudni újjáépíteni.
-
Én csak azon vagyok meglepve, hogy ott van amerikában a nagy OpenAI meg mittomén és évek alatt nem tudták lemodellezni ezek a hülyék a scenáriókat? Hát amerikában már most durván drágul az üzemanyag és a többi pedig még a szele nem csapta meg őket annaka  viharnak, ami ezután fog jönni. Vicc az egész.
-
Utána meg Trump kiáll és komoly pofával kijelenti, hogy senki nem gondolta, hogy Irán lerakétázza a szomszédos országokat. Hát elmondták neki, megüzeték az irániak hogy ez lesz, az amerikaiak ki is telepítették a katonákat a bázisokról, ez a csávó már ha csak magában gondol valamire, akkor is hazudik.
Placi82 szerda, 16:24
Ezt Bem hiszem el, hogy ilyen zűrzavaros időkben, is az NDX szár cegei mennek és nem a hard asset...
Ilyen  a világon nincs..... 
Ha borús menekülő  eszközök mind off. Hiába magyarázza ASX is, hát ha az olaj 100$ akkor hol a dübörög olaj reszvenyesxa furos szektor???? Sehol. 
De azt egyből bearazzak hogy inflaciot ignorálva csak a  FED lehetséges kamatemelesre koncentrálnak, ami amúgy szerintem nem is lesz az arany esetén??? Ehhh
Ne szórakozunk uraim. 
Big picturet kell nézni, és nagyon nem stimmel, akkor semmi sem.... Manipuláció van..... 
Placi82 szerda, 16:11
Előzmény: #1525  hekki
Helyes most már akkor bukjon ez birodalom. Ahogy Aldechi mondta, 2000 év óta nem tanultak meg azt az elvet  hogy élni és élni hagyni...
Akkor megtanuljak most.. 
Mert ott hiába van bombazva Katar és Szaud az Iraniakat által, mégse őket gyűlölik a szívük mélyen, bizony ám nem Irant. Nem is lőnek vissza rájuk... 
Placi82 szerda, 16:00
Előzmény: #1524  Placi82
Petro dollár, dollár hegemonia, és cion érdek. Ennyi. Ne farizeuskodjunk tovább uraim.... Na szevasztok. 
hekki
hekki szerda, 15:59
Előzmény: #1523  Placi82
Irán közölte, hogy az Egyesült Államok és Izrael támadást hajtott végre a Dél-Parsz gázmező ellen, és egyes gáz- és olajlétesítmények megsérültek.
Ezt követően az iráni Forradalmi Gárda felszólította a Szaúd-Arábiában, Katarban és az Egyesült Arab Emírségekben dolgozókat, hogy haladéktalanul hagyják el a petrolkémiai üzemeket. Vagyis egyértelművé tette, hogy válaszcsapásokra számíthatnak.
Placi82 szerda, 15:59
Előzmény: #1514  keeper
Ja ott is a vegyifegyverek Irakban.....semmi nem volt,!! 
Mennyi is  volt az iraki civil halott???? 
Meg Libia, most humanitárius válságban, hadurak háborúnak egymással és dübörög az emmbercsepmeszet........ 
Ihaj csuhaj de jó is lett ott a demokrácia 
Meg az ISIS amit alig bírt eltakaritani Irán  meg az Oroszok....... Segítsetek már, de ki is hozta létre  a szervezetet melyik demokratikus állam??? Khmmm
Placi82 szerda, 15:55
Előzmény: #1521  Eisenburgprofesszor
A héten még házat akaródzik és TACO zik, 2s eladja otthon hogy győztünk akkor még mém meg enélkül  a világ. Hagyja ott Izraelt egye meg amit főzött.

Ha nem, akkor....... Szevasz van urak..!! 
Placi82 szerda, 15:52
Előzmény: #1517  keeper
Ez a baj a fogott emberekkel. Ezzel van tele az Unió és a liberális politika is. 
Sok mindent lehet mondani Viktorral  igaz, de az biztos  hogy se nem kokozik se nincs, kurva, prosti, ugye és ugye se nem dolgozott a Vorospajzsos erdekeltsegben, mint  feketeszikla, etc, az legalább igaz... Se Epstein ügy se egyebek. 
Tehat ő nem fogott ember a globális nagytőke által. 
Fogott emberekkel van tele Brüsszel is. 
Ez a világgal a baj. 
Eisenburgprofesszor szerda, 15:27
Előzmény: #1520  keeper
A kese már lassan 2 hete mondja, hogy nincs mit bombázni, minden megsemmisült. 
Mennyi esélye lehet, hogy az USA győzelmet hirdet és kilép? 

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek