Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 kedd, 21:31
Előzmény: #1480  keeper
Gratulálok a szerzőnek...    Végre.... Több ilyen cikket és a hőskori pártatlan HVG szintjére emelkednek akkor számomra... . 2000 tol 2019 ig  elofizetojuk voltam. Meg 18 éves se voltam mikor rajongassal olvastam. Sajnos már nem az a gárda..Ütöttek a jobboldalt és a baloldalt is. Partatlanul.... 
Több ilyen cikket és engemet sok ezer embert szerzhettek online elofizwtot9knek ebben az esetben.. ....Igenis meg kell jelenteni a szólás és informacioszabadsag jegyében ezeket az adatokat és információkat. 
https://www.portfolio.hu/global/20260317/politikai-foldrenges-washingtonban-lemondott-trump-embere-a-haboru-miatt-hazudtak-az-elnoknek-iranrol-824932
Mindenki olvassa el 3 szor.!!!!!!!! Értelmezze és gondolkodjon el rajta.!!!! 
Én az Iráni  háború első napján tudtam ezt hogy így volt. 
Honnan??? Történelem. És a történelem ismétlődő sémai..!!!! 
Mint mondtam itt már sokszor Trumpot atbasztak, megetettek, a dicsőségvagyára játszottak, és megtevesztettek.... 
Minden háború így kezdődött a történelemben... A manipuláció mesterei!!
 Hát most Trump szívta meg... 
Majd megtanulja..... Kiknek nem hisszük el azt se amit kérdeznek..    
Zedisdead kedd, 20:55
https://www.portfolio.hu/global/20260317/varatlanul-kulcsfontossagu-emberet-vesztette-el-donald-trump-iran-unnepel-824996
LOL ebből látszik a portfolio mekkora propaganda pamflet. A lemondott fickó tweetje bárki számára elérhető. Leirja: általánosságban támogatta Trump külpolitikáját, de ez az iránii háború az izraeli lobbi műve:
https://x.com/joekent16jan19/status/2033897242986209689
Ekkora seggnyaló bandát. Ezt képesek elmismásolni és nem idézni:
I cannot in good conscience support the ongoing war in Iran. Iran posed no imminent threat to our nation, and it is clear that we started this war due to pressure from Israel and its powerful American lobby.
keeper kedd, 20:42
Előzmény: #1489  Endre1968

Ez még csak a kezdet. Már a kínai utat is lemondta. :D
-
Majd nézd meg 2-3 hét múlva micsoda kirohanásai lesznek, amikor a dolgok nem úgy fognak alakulni, ahogy ő azt szeretné :D Az amerikai tőzsde szépen bele fog állni a földbe.
Szeritem simán kitölti a haragját Kubán vagy valamelyik hasonló szerencsétlen államon.
-
A sajtó közzétett pár képet, hogy" F-18 gép Chabahar  felett", aztán kiderült, hogy iráni vadászgép volt. :D
Totál bfsz társaság, amint kifogynak, a repterekből és a rakétákból azonnal végük lesz.
-
Ha ránézel a katonai térképre Irán keleti terültei teljesen érintetlenek, mert nem tudnak/mernek berepülni...
keeper kedd, 20:20
Előzmény: #1488  vigkrisz
Haver nem itt kell teperni, add be a jelentkezési lapot, szvsz pontszám alapján bekerülsz az egységbe.
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_International
Iran International (Persian: ایران اینترنشنال, romanizedIrān Internašnāl) is a Persian-language satellite television channel and multilingual digital news operation based in London, United Kingdom. Established in May 2017,[1][2] it is aimed at Iranians and people interested in Iranian news, culture, politics, society and sports.[3]
-
Aztán még te vádaskodsz, hogy mások hogy besz*ják be az AI videókat, amikor te meg direktbe nyomod az MI6 és társai által generált propaganda baromságokat.
-
Ebből is látszik, hogy valamivel össze kell tartani a kojalícijót, mert ez így nagyon nem áll össze, konkrétan mindeki lepattintotta őket. :D
-
Amúgy hol vannak a bizonyítékok? Ja hát az nem kell, mert amit Nyugaton kitalálnak az úgy is van.
-
Mellesleg amikor az angoloknál,  németeknél meg svédeknél erőszakolgatnak a migránsok csoportosan, akkor miért nem megy az anyahajó, ott miért nem szólal fel Trump a keresztények védelmében? Ja, hogy ott csak szomorkodunk egy sort és le van tudva, jöhet a következő hullám.
Anglia szvsz foglalkozzon a saját belügyeivel, ne másokat cseszegessen a hírszerzés által generált kamu vackokkal.

-
Vagy esetleg folalkozhatna egy adott ország börtöneivel is, na ott aztán tényleg vannak vad sztorik.
Borisz kedd, 19:34
Előzmény: #1494  Dexter_88
hát nem is csak putyin lehet gumanyiszt
Borisz kedd, 19:33
Előzmény: #1492  Shortelek
Meg is fogja ismét kapni érte a Béke Nobel Díjat.
Dexter_88 kedd, 19:30
Trampli, a humanista, ez jó. :) 
Shortelek kedd, 19:18
megpróbálja
Shortelek kedd, 19:16
Idióta, de azért megpróbál a szenvedő iráni emberek életét jobbá tenni, meg fogja csinálni.
TozsdeMagus kedd, 19:15
Előzmény: #1490  TozsdeMagus
Bezzeg Te meg Én ezt láttuk előre!!! 
TozsdeMagus kedd, 19:15
😁😁😁😁😁😁
Endre1968 kedd, 19:08
"Bejelentette Donald Trump elnök, hogy nem jön létre a Hormuzi-szoros biztosítására tervezett katonai koalíció.Trump a Truth Social oldalán közzétett üzenet alapján azzal indokolja a döntést, hogy Amerika a legerősebb ország a világon, ezért nincs szüksége segítségre."
:D :D :D
A nyomorult idióta lassan már óránként jelent be a néhány órával azelőtti lázálmaival valami hót ellentéteset. Ez az amerikai elnök, jéézusatyaúristen.
vigkrisz kedd, 18:04

"Az iráni tüntetők ellátásában részt vevő ápolókat letartóztatták, megkínozták, csoportosan megerőszakolták, egyeseket pedig kivégeztek – írja az Iran International, amelynek értesüléseit nemzetközi sajtóorgánumok is idézték."
Iran International: tüntetőket ellátó iráni nővéreket erőszakoltak meg és végezték ki - Neokohn
ronaldinyo kedd, 17:19
Előzmény: #1486  ronaldinyo
és gyalog meg pláne.
ronaldinyo kedd, 17:19
Előzmény: #1485  Dexter_88
egen válsztás után 700ft benzin.jo lesz 5.4 millio gépkocsi-és ha 1000ft lesz akkor mégjobb lesz -egymillio kocsit leparkolnak-és kevesebb dugo lesz-kovid idején volt a legjobb szerettem-kocsival közlekedni.
Dexter_88 kedd, 17:13
Respect. 
Egyre több hazafi áll ki az igazságért. 
Shortelek kedd, 16:41
Előzmény: #1473  Peterbond
Nyilván.
Shortelek kedd, 16:39
Előzmény: #1465  keeper
Fogd már vissza a hülyeségedet, trampli azért nem a putylered.
Murdoch kedd, 16:20
Nocsak. Végigolvasva meglehetősen józan és korrekt figurának tűnik, elég nagy veszteség lesz Trumpéknak. Meg ez is, azért 30 órás tűz egy hajón több mint apró probléma:
https://www.facebook.com/nytimes/posts/it-took-more-than-30-hours-for-sailors-to-put-out-the-fire-aboard-the-aircraft-c/1322390449743415/
ronaldinyo kedd, 16:19
kilőtték az irániak a kormányt

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek