Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
keeper vasárnap, 21:40
Jönnek már a dögkeselyűk, mint Líbiában:
"Joint statement from Berlin, Paris, and London: We are prepared to take defensive steps to destroy Iranian military capabilities."
keeper vasárnap, 21:36
Előzmény: #333  Padre47
MIért cseszteted, egy csomóan hadiipari részvényekben ülnek, annak szerinted mikor megy fel az árfolyama....
Padre47 vasárnap, 21:34
Előzmény: #334  TozsdeMagus
Elfogadom jogos én csak csendben ülök az olajos részvényeken sajnos tapsolni nem tudok mert amit keresnek majd elviszi az infláció és a következmények. Ez az a pénz aminek józan ésszel nem lehet ennyire örülni szerintem. De jár a piros pont megjósoltad dől a lé. Hidd el más is keres ezen a szarcunamin csak nem veri ennyire nagy dobra. 
Placi82 vasárnap, 21:32
Előzmény: #334  TozsdeMagus
Az szép. Gratula. Nekem csak  2 olajos részvényem van a portfóliómban.
keeper vasárnap, 21:31
Előzmény: #331  Placi82

"Bár léteznek szárazföldi kőolajvezetékek, amelyek megkerülik a szorost például Szaúd-Arábián és az Egyesült Arab Emírségeken keresztül ezek kapacitása csak töredéke a szoroson áthaladó"
Mindegyik hatótávolságon belül van....
Placi82 vasárnap, 21:29
Előzmény: #330  szieszta
Nem baj az ha van az embernek lexikális tudása és képes rendszerekben, összefüggések én gondolkodni, és azért van ez a közösségi tér hogy megosszuk segítő gondolatainkat. Viszont nem kell se filozofiahoz se pszihologiahoz ertenem hogy, rajojjek hogy benned ez nincs meg ez és esz a sárga irigység ezért.
Eleve egy irigy ember lehetsz, ez már kivilaglott, hogy a guta utogetet meg az FF topikban  mikor valaki beirta hogy nagyot kaszált a BTC n. 😀
Semmi baj tele ez az ország irigy emberekkel. Nem probléma... Csak ettől nem leszel feljebb.... Hogy más adatait gzcsmolod. Tessék cáfolni. 
TozsdeMagus vasárnap, 21:29
Előzmény: #333  Padre47
Igazad van!
Több száz millió portfóliót építettem ki dollár és euró alapon az olaj szektorban.
Gondolj bele hogy hogy örülnék egy 120dolláros olaj  árnak!
Padre47 vasárnap, 21:26
Előzmény: #329  TozsdeMagus
 1 órával ezelőtti jelzés szerint a Hormuzi-szoroson áthaladó tartályhajó-forgalom mindkét irányban összeomlott. Elhiszem hogy örülsz pozicióban vagy de ennyire más nem tud ennek örülni ez minden zsebben lévő pénztárcának fájni fog.
keeper vasárnap, 21:25
Előzmény: #323  vigkrisz
Ti simogatjátok a terroristákat az Ábrahám egyezményeitekkel Szíriában, bár tudom, hogy az ISIS és hasonlók, akiket Netanyahu tett oda azok jó terroristák csak a c*** ellenségeit ölik halomra.
https://neokohn.hu/2025/05/16/hoppa-izrael-titkos-targyalasokat-folytat-sziriaval/
Seemi gond már csak ~kétmilliárd embert kell leölnötök az Örökkévaló nevében és minden fasza lesz. Másrészről meg csiszold az AI-d vagy a nyeltudásod, mert az előző cikbben az összes Izraeli vezető nevét rosszl fordította ügynököcske...
Placi82 vasárnap, 21:23
Előzmény: #329  TozsdeMagus
Igen holnap is Zárva lesz. 
Ez nem a sarki kisbolt hogy hétfőn 8 kor kinyitjak, vazze 😀
Bár léteznek szárazföldi kőolajvezetékek, amelyek megkerülik a szorost például Szaúd-Arábián és az Egyesült Arab Emírségeken keresztül ezek kapacitása csak töredéke a szoroson áthaladó mennyiségnek. Ami  naponta legfeljebb 7-8 millió hordót képesek szállítani, ami nem elegendő a kieső 20-22  millió hordó pótlására.
Van egyéb kérdés? 
szieszta vasárnap, 21:22
Előzmény: #276  Placi82

Sok mindennel egyet értek, amit írsz, de ez  a "NEKEM VAN MINDIG IGAZAM" pszichológusért  kiált. :-)
Nem vagy te egy kicsit nagyképűen elélvezve magadtól???
TozsdeMagus vasárnap, 21:15
Egy kérdés!!
Most zárva van a szoros vagy sem?
Holnap zárva lesz?
Placi82 vasárnap, 21:14
Előzmény: #327  Placi82
Fele=korolbelul. *jav. 
Placi82 vasárnap, 21:11
Előzmény: #326  vigkrisz
Most már én is ezt mondanám a helyébe...😉 Ihaj csuhaj lesz, mikor USA ban és a világon is triplajara ugrik a  benzin ára. 
Ugye ezt most te se gondolod komolyan amit írtál... 
Azt tudtad hogy 1.1 millió hordó olaj hiány  8-10% olaj ár növekedést okoz az árupiacon. 
Akkor segítek Krisz. Hormuzi szoroson megy át a világ napi olaj szuksegleteniek a fele olyan  22%a azaz kb 24 millió hordo/nap.! 
LNG gaznak meg a 26%a! 
 Nálad veszem a fáradságot hogy elmagyarázom mekkora a szar,  a többi vágyvezérelt agitproposnak már nem, mert feltételezem a komplex gondolkodást rólad .. Aztan kezdesz evvel amit jónak látsz. 
Tudod ezt mit fog eredményezni akárcsak ha 1 hónapig így marad a helyzet.??? Na az világvége lesz. Tőzsde bezárnak, gyárak bezárnak Minimum!!! 
Ha azt mondom, hogy Trump  nem ezt akarta, akkor nem ezt akarta...! Pont. 
Azt hitte, kirobbantja az eljenzo tömeg a forradalmat  és a maradék vezetőt felkoti a nép, mint anno Szadamot és embereit. 
De nem ez lesz...!!! 
Erről ez a vicc jut eszembe.
Az agresszív kismalac biciklizik. Épp arra sétál a kisnyúl, amikor a malac egy jókorát borul a bringával.
- Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad?
- Kuss! Én így szoktam leszállni!
vigkrisz vasárnap, 20:53
Trump a CNBC-n:
 „Nemcsak magunkért dolgozunk, hanem az egész világért” – mondta, hozzátéve, hogy a fejlemények „nagyon pozitív irányba” haladnak.
vigkrisz vasárnap, 20:23
Trump demokrácia-exportjának első éltetői:
Telex: Ursula von der Leyen szerint „hiteles átmenet” kell Iránban, Kaja Kallas szerint megnyílt az út egy másik Irán felé
az új iráni vezetés kezdhetne egy Ábrahám egyezménnyel, ha már a szírek is azon gondolkoznak :-)
Hoppá: Izrael titkos tárgyalásokat folytat Szíriával - Neokohn
Placi82 vasárnap, 20:21
Előzmény: #304  vigkrisz
https://www.portfolio.hu/percrol-percre/821302/megszolalt-trump-a-hadmuvelet-helyzeterol-1018574
Megbanta..... 
Ő csak egy  "dignitast" akart, a félidős választások előtt!! 
vigkrisz vasárnap, 19:58
Előzmény: #320  keeper
lehet itt sírni, látom, hogy a szokásos orkszopó csapat itt is összegyűlt a terroristákat simogatni, de Trump leszedi putyler összes szövetségesét a sakktábláról, a ruszkik meg a kínaiak közben csak pislognak, hogy a nyugati haditechnika ellen hatástalan az összes csodafegyverük, amiket a proxy országaikba telepítettek 
keeper vasárnap, 19:54
Előzmény: #318  disco
jaja,, ki is adta a vegyifegyvert szaddámnak, amivel irániakat gyilkoltak hoppá...
vigkrisz vasárnap, 19:54
az iráni terror-rezsim propaganda adója lekapcsolva:
Israeli Airstrike Targets Iranian State TV in Central Tehran - Arab Press

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek