Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
én rányomtam és egyik se működik, konkrétan nem jön elő ablak. Azért fura hogy nem ezen a felületen lehet befektetési jegyet venni, eladni hanem a sima bank részébe...
Sziasztok ! Az új OTP-s felületről érdeklődésemre azt az információt közölték, hogy tervezik a 10-es mélységű könyv bevezetését, havi 4000Ft/hó összegért... Továbbá ez fogadott a rendszerüzenetek között :(November 18-tól megszűnő OTPdirekt szolgáltatásokTisztelt Ügyfelünk! 2025. november 18-tól a lakossági OTPdirekt internetbankot az új OTP InternetBank váltja fel, amely korszerűbb és kényelmesebb használatot biztosít. A lakossági OTPdirekt internetbank kivezetésével együtt az alábbi OTPdirekt szolgáltatások is megszűnnek: •
OTPdirekt Bróker és SmartBróker alkalmazás•
Értékpapír Kontroll SMS•
Reggeli Egyenleg SMS•
Interaktív SMS November 18-tól pénzügyeit online az új internet- és mobilbankban tudja intézni, így például ott tudja lekérdezni számlaegyenlegét, számlaadatait és tranzakcióit, valamint ott tud pénzügyi műveleteket (pl. átutalásokat) végezni és kezelni megtakarításait. Tőzsdei megbízásokat az OTP SingleMarket felületén adhat. Az OTPdirekt szolgáltatások változásairól ITT olvashat részletesen. Ha Ön már használja a mobilbankot vagy az új internetbankot, akkor nincs teendője. Üdvözlettel,OTP Bank Viszlát direktbróker. Ma még utoljára kihasználom.
Nálam a Single Marketben aktívnak tűnnek a befektetési jegy adás és vétel gombok. Adni és venni még nem próbáltam, az is lehet, hogy ténylegesen nem működik. Certifikátnál ez már előfordult.
Sziasztok,nem tudom tudna-e valaki segiteni most ugye hogy direkt nem lesz le kell mondani a havi elofizetest..mert masikra real vegett ujat kell kotni ha jol tudom koszi elore is
Szia! Szerintem azt az OTPInternetbankban találod meg. Legalábbis én most bementem oda, és ad lehetőséget a vásárlásra. Gondolom eladásra is, de nekem nincs befektetési jegyem. Állampapírom van, és ott engedné az eladást.
sziasztok, én a befektetési jegyet nem találom a Single marketbe. A meglévő befektetési jegyemre meg hiába megyek se eladni se venni nem tudok mert nem működik...Valakinek van még ilyen problémája?
Köszi, ezt is megtaláltam, de ez ez a 100 helyre kattintás, hogy valamit lássak/megtaláljak, ez szörnyű. Eddig gyakorlatilag egy felületen mindent lehetett látni. Hát elég körülményes a SingleMarket használata, de remélhetőleg egy idő után meg fogjuk szokni.
Nem tudom volt már? Türelmi idő nincs a direktbrókerra, holnaptól le áll! Csak az új felületen lehet kereskedni! Azt mondta az ügyintéző, hogy működik:)
A beállitásoknál kell állitani majd.Gondolom mikor beallitjuk akkor az lesz az alap.A beallitasokba belementem reggel a fifo aktiv volt ...azt odavolt irva a tobbi is meg az hogy egyelore nem aktiv.Kisse zavaró...meg kell szokni....meg azt is hogy most kulon kell belépni a singlemarketbe...oreg vagyok, de nem ertem hogy ha most emailt gépelek be akkor ettol miért biztonságosabb...vagy mi volt a cél...passzzz
Igen, láttam, hogy csak a FIFO működik pillanatnyilag, csak az elérhetőséget kerestem a jövőre nézve. Annyi hiányossága van ennek a rendszernek, hogy érthetetlen, hogy holnap a DirektBrokert le akarják állítani.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni