Csak a Felhévizi utca van így a mérlegben. A többi eladásra szánt ingatlanra volt már eladási szerződés vagy előszerződés ami az árat rögzítette, azok pontosan azon az áron vannak az éves jelentésben vezetve (forintban), így nem lesz az eladásnak hatása az eredményre.
Igen. Az eladósorban (már eladott) ingatlanok nagyon alacsonyan vannak nyilvántartva most már egyértelmű..! 25' féléves jelentés szerint 10,37 millió euro értékben. Ez a valóságban inkább 20-25 millió között lehet.!
A lengyelországi vásarlásokba nem játszik szerepet az árfolyam, hiszen most történnek. Igazatok idén max részben járulnak hozzá az eredményhez, nem egész évben. Az eladott ingatlanok esetében még látszik, hogy valami őskőkori értéken tartják a könyvben nyilván, hiszen nettó kétszeres áron van rájuk vevő plusz áfa. Szóval manipulátorok verik le az árat, elbizonytalanít a a potenciális vevőket is. (Anyjukat!)
Valaki tudja hogy mennyi volt az euró árfolyama 2025 év végén, amivel számolták a tavalyi eredményt? Remélem idén is ugyanannyi lesz decemberig az árfolyam, hogy az éves eredménybe ne tudjon bezavarni.
Köszi! Jogos a 2 pont!! :) Egy sorral elütöttem... Az előző charton látszik is, hogy az a pénteki záró (07.14-én) és vasárnap 16-án tettem fel. Azt már nem tudom javítani, de az új chartoknál majd javítom. Igazából már nincs szükség arra a címkére. (teljesült) Köszi!
Szia Farkasfu! Látom tettél fel friss MOL chartot, de a dátumokkal valami nem stimmel, 07.17-re írtál záró 4250-et. Az 07.14-én volt nem? Ma meg ugye még csak 16-a van.
Hiszen most fordult! :)) Tegnap mondta Labanc, hogy vett, mert a charja szerint emelkedés jön! Erre le is fordult rendesen! 😫😫😫 Figyelni kell, ha elad, akkor venni kell. :))
Türelem! Szar az egész BÉT! Globális helyzet se fényes és Peti is fesztiválozik... Előbb utóbb pénzt akarnak keresni és beindul minden. A tőzsdét emelkedésre találták ki!
Appeninn topik