Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Wolfalfa74
Wolfalfa74 csütörtök, 21:17
Előzmény: #6839  Gyuri60
Azért nekem egy kicsit kozmetikázott eredménynek tűnik! Az anya cég veszteséges, a cég csoport nyereséges! A cég jól működik! Lehet , hogy hoznak bele értéket! Ahogy mondtad ! 
Gyuri60 csütörtök, 21:02
Előzmény: #6836  Wolfalfa74
Most, hogy már nemzetközi cég vagyunk, esetleg mi is áttérhetnénk az euróra, mint a gspark, és nem lenne ez az árfolyam gond.😁
TmsKal csütörtök, 21:01
Előzmény: #6837  TmsKal
Tudom, hogy konszolidáltan nem veszteséges, mielőtt bárki is kijavítana.És egyébként tartom a részvényeimet, az idei üzletek azért előnyösek.
TmsKal csütörtök, 20:33
Én sem szàmítottam osztalèkra, gondoltam majd előterjesztik aztàn leszavazzák.
Dehogy elő sem kell terjeszteni mert veszteséges, az durva.
Egy átértékelésnek azért nem kellene elvinnie az összes nyereséget.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 csütörtök, 20:15
Előzmény: #6828  Gyuri60
Kaptál tőlem egy+ ! Erre gondolok én is! 
Wolfalfa74
Wolfalfa74 csütörtök, 18:13
12Tudtuk , hogy nem valószínű az oszti de reménykedtünk!! Azt nem értem van rv jó pár db ami nem fizet osztit mégis fel van húzva! Egy kicsit el kéne gondolkodni , hogy be van fektetve a zsé a rv  min 2* annyit ér! A Rába mikor fizet oszti? Benne van a lehetőség, hogy jövőre fizessen! Tudom hogy mindenki 200 szeretné venni de ez egy kicsit nevetséges! Én ma is vettem egy jó kiss pakkot! Kedves rv társaim nem kell feladni nem lesz ez rossz! Ez jó beszálló aki jövőre duplázni akar! Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! 
tabularozy
tabularozy csütörtök, 17:17
Előzmény: #6832  Gyuri60
Egyetértek.
Osztalékot bőven tudtak volna fizetni a cash és az eredménytartalék terhére, de eszük ágában sem volt.
2025-ben 840 Ft-os árfolyamnál vártuk az osztalékfizetésre tett előterjesztést, idén 641 Ft volt ez az érték.
tabularozy
tabularozy csütörtök, 17:11
2024.06.28.-ai, közel 20 hónapos minimum árat ütött meg ma a papír.
Érthetetlen ez a túladottság!
Gyuri60 csütörtök, 17:09
Előzmény: #6830  Tujafa
Szerintem itt ingatlan áttértékelést nem tettek, csak a forint erősödése miatt ugyanaz az euró érték kevesebb forintban, és ezt pótolták ki a haszon terhére. Szóval semmi nem történt, csak tologatják a pénzt, de nem nekünk. ( Nem gond, én is tartom, több tízezret, hiába jöttek ide megint a főállású riogatók😅)
tabularozy
tabularozy csütörtök, 17:06
Z: 565 Ft (-76 Ft)
Tujafa csütörtök, 16:54
Ha egy olyan évben nem tud osztalékot fizetni amelyben példátlan ingatlanár felértékelődés volt, mi lesz ha csökkennek az ingatlanárak, csökkennek a bérleti díjjak? Csőd? 
Már 15-20 Ft osztalék is stabilizálná az árfolyamot, mutatná hogy kompetens a társaság, de ezek ...
TOMPIKA csütörtök, 16:16
Szerintem a jelentés jó lett a cég növekszik fejlődik .Jövöre szerintem lesz osztalék is!Én  nem adok el egy darabot sem . Kellemes ünnepeket minden App tulajnak.
Gyuri60 csütörtök, 15:58
Előzmény: #6821  tabularozy
Valami célja biztos van a céggel Jellinek Dánielnek. Szerintem hoz ide cégeket a sajátjából. Pl Auchan. Részvénykibocsátással megoldható, ha a jelen értéken,1200-Ft ön vagy a fölött bocsátanak ki részvényeket. Biztos van célja és remélem mihamarabb mi is megtudjuk, mi az ?
orbitalis csütörtök, 15:33
Előzmény: #6826  Eisenburgprofesszor
Mire, a tisztán látásra? :)
Még mindig vannak, akik azt vizionálják, hogy egy korrekt cég korrekt vezetése mellett hoznak üzleti döntéseket. De nem. A SZIT hírre rántották fel 200Ft alatti árfolyamról abban a hitben, hogy ebből valaha a számlájukon pénzt fognak látni. Nem fognak, mert JD a SZIT-et is csak azért hozta be, hogy még többet tehessen el. 
Ennek már rég nem így kellene működnie itthon sem.
Tavaly ki kellett volna fizettetni az osztalékot ha tetszik, ha nem.
Nem kötelező SZIT-nek lenni.
Eisenburgprofesszor csütörtök, 15:30
Előzmény: #6825  orbitalis
Erre semmit szükség. 
orbitalis csütörtök, 15:24
"Tekintettel arra, hogy a Társaság adózott eredménye negatív, a Társaság jelenleg nem rendelkezik a külön jogszabályban meghatározottak szerint osztalékként kifizethető eredménnyel, ekként az Igazgatótanács osztalék kifizetésére nem tesz javaslatot" - és elismétlem: JD minden évben meg fogja ezt játszani. Ha kell, akkor 1 tonna kutyaszart fog venni és bedobja a Dunába, de osztalékot nem fog adni a shareholdereknek.
orbitalis csütörtök, 12:59
Előzmény: #6814  Eisenburgprofesszor
nem lesz.
ez JD saját szemétdombja, ha nem vetted volna észre telibe szarja a shareholdereket.
tabularozy
tabularozy csütörtök, 12:15
ATH = 1.173 Ft.
ATH > R: 580*2=1.160 Ft,
azaz az árfolyamnak min. duplázódnia kéne, hogy Waterloo 2 szóba kerüljön (forrás: ff)

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek