Nem lehetne, hogy pl. aki nyolc személy lehúzott, innét tiltani, és inkább a reálban irogassák a hülyeségeiket, azt úgysem olvasom, onnét kitiltott a Jocek.
Sziasztok! Én elég ritkán írok a fórumra, mostanában kevesebbet is olvasok. Korábban mintha azt olvastam volna itt (de nem annyira értek hozzá), ha nem fekteti be a pénzt a cég, akkor köteles osztalékot fizetni. Ez igaz? vagy van erre is kibúvó? Illetve mi van ha csak egy részét fekteti be, akkor a többi osztalék? Már nem olyan sok idő van az évből és ahogy olvastam még nem vett semmit a cég (de ennyire alaposan nem jártam utána..). Köszi! Üdv
2 dolog miatt is visszatarthatták az osztalék kifizetését. 1. arra számítanak hogy a gyenge kezek el fogják engedni és az erős kezek ezeket össze tudják csipegetni. 1080 ról úgy jött le mint a rakéta , sztem ott sok jó információval rendelkező részvényes nyitott Short pozit, amit 600-800 között vissza vettek. Most a gyenge kezek kezdenek elfáradni, köztük én is. 2. Cég fejlesztésére fordítják , ami majd a 2025 eredményekben fog jelentkezni. Amig a forgalom nem jön meg folyamatos lecsorgás várható . A lecsorgást sem támasztja vételi erő , semmi hír. Bármilyen pozitív hír visszahozná a forgalmat, ami emelkedést generálhat. Negativ hír esetén tovább a szakadás felé. A kispapírokban is minden év decemberében van rally , csak az a kérdés milyen szintről indul el. Jó lenne látni az up 750-850 szintekről.
Takarítás van, gyorsan átfutottam a termést, elnézést, ha kihagytam valakit! Laura nagyon naiv..:) fifti a többszöri figyelmeztetés, hsz törlés ellenére is trágárkodik, nem hagyott választási lehetőséget! Koati hülyének néz mindenkit a szemetelésével és klónjaival, már arra vetemedett, hogy két klónja dicséri egymást Pityu-Mortal_Wombat. Ezt má ne!!! Remélem állatkái elkerülik a topikot, Gombóc_Artúr stb! Endrének és Vizesnek sem ártana vigyázni.. A 131. oldalon leírtam, érdemes visszaolvasni, "moderáláshoz nem szükséges a figyelmeztetés" Szóval az sem gond, ha egyedül maradok... Chartok elemzések nem lesznek többé, így remélhetőleg nem lesznek viszálykodások a trollokkal, álmodják meg a folytatást! Takony meg talán felnő egyszer! Lehet zárásként, még pár chartot feldobok, van egy kis tartozásom az Akko-ban is...
Így pontos. Tett javaslatot. Hàrom opcióról szavaztak, amiket nem fogadtak el. Olyan opcióról nem volt szavazás, amit elfogadtak, de hagyjuk, régen volt.
Az Appeninn igazgatótanácsa a társaság osztalékként kifizethető eredménye 90 százalékával megegyező, mintegy 5,66 milliárd forint, azaz osztalékra jogosító részvényenként 119,4 forint osztalék kifizetésére tett javaslatot a közgyűlésnek.
Semmit sem kell ígérni. A számok mutatják, hogy a legjobban alulértékelt részvény a béten, a tavalyi eredmény után 120 forintról döntöttek a közgyűlésen.
OTP ingatlanalap vezetőinek csak igértek vmit a háttérben,nem?Osztalék,növekedés,vagy vmi komoly vásárlás? Szerintem hír lesz lassan szvsz.Legalábbis ebben reménykedem.
Ha így haladunk délre még a 25.000 Ft-os napi forgalmat is elérjük. Nem is tudtam, hogy a nyugdíjas utalványt Apenninnre is lehet költeni. Csak kapkodom a fejem milyen puskaporos a levegő.
Érdektelen, be vannak ragasztva ide az emberek, teljes a hírzárlat, a kutya sem veszi. HÍR kell! Szerintem lassan mindenki rájött arra, hogy mennyire nem jó, hogy az osztalékfizetés elmaradt, ha csak a felét szavazták volna meg, mint amit előre benyújtottak, sokkal jobb lenne a részvény megítélése. Pedig mennyire mondták itt sokan, hogy nem kell ide osztalék, így jobban növelődik a részvény értéke, hát ez nagy téedés volt.
Appeninn topik