Topiknyitó: R00 2025. 04. 28. 17:12

Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!  

IDE!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:06
Előzmény: #178  Toka
tőzsdét árfolyamra játszák. FF remekül látta, hogy az Akko bukás, és 350-től szépen csorog le több mint egy éve. Így is történt. A többi üres duma.
Labanc
Labanc kedd, 09:03
Előzmény: #177  vaktyuk99
Nem csak velünk van, elég sok embernek beszólogatott, kitiltatott a topikjából... mi csak az ürügy voltunk, hogy arcvesztés nélkül megússza a waterloo bukását...
Toka kedd, 09:03
Előzmény: #176  vaktyuk99
Minden Toka papir jo fundas.Ott még nincs szerzodes, moratorium van 23.ig..majd utanna irnak rola.Cig is jo.Vertikal is.A tobbi vasarlasom mar nem irom be mert ramszállnak allandóan halakkal, pingvinekkel....az egesz allatkert megjelenik lassan.
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:02
Előzmény: #174  Labanc
fura hogy csak veletek van ff-nek konfliktusa, számomra ez a lényeg.
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:00
Előzmény: #175  Toka
Én úgy tudtam meg van győződve arról, hogy én vagyok farkasfu; ha a nicktippjeit használom indikátornak, akkor tartózkodjon a tőzsdétől, mert nagyon nem jól látja  a folyamatokat. Akko erre a legjobb példa, ahol csak az esetleges horda feléneklésből profitált. Bár most már az sem muzsikál. Akkora hír lenne a keretszerződés nem pár milliós lenne a forgalom.
Toka kedd, 08:53
Előzmény: #173  vaktyuk99
A végén még tényleg azt hiszem hogy Ön Farkasfu Ur....Dodo Ur megtalálja majd a megoldást, ebben kétség nincs.Ertem az App akkor a clubb miatt csorog....értem....hát a kár tenyleg hatalmas ..foleg akik 1000 felett uldogélnek.
Labanc
Labanc kedd, 08:53
Előzmény: #173  vaktyuk99
Nem hiszem hogy bármit is elolvastál volna, legalábbis olyat, ami ne lenne nettó hazugság. Sosem kérkedtem a fiatalkorommal, egyébként meg már nem is vagyok 25... aki ezt állítja az hozzon bizonyítékot, máskülönben hazudik...
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 08:41
Előzmény: #172  Toka
elolvastam: teljes mértékben igaza van farkasfunek. Én ilyen irodalmi esszékre nem szánok időt, de örülök, hogy farkasfu kimondta a valóságot élvezetes formában. A legszánalmasabb az volt, hogy labanc azzal kérkedik kgy-en hogy 25 évesen mennyire fiatal XD A femboyoknál és a pénzügyi szférában azt azért nem mondanám fiatalnak. Plusz sok fiatal kikérné magának, hogy egy labanc félével azonosuljon. Farkasfu elég régi motoros a forumon és hatalmas kárt okozott a klub. Lényegében le lett teljesen züllesztve Budapest TV színvonalára, ahol Labanc az Anettka.
Toka kedd, 07:46
Előzmény: #171  vaktyuk99
Igen de sokan turelmetlenek, de ilyen célarakat ovatosan kell kezelni, fundas hir barmikor felulirja, le is meg fel is.Nem ment neki senki Ff Urnak, O irt nagyon szinte egy esszét rólunk, majd olvassa el a vertikálban van.Tetszett tegnap a budapesti latogatása alkalmabol elmondott dolgok.Én a magyar építők oldalat figyelem, nagyon jo es meltatlanul van mellozve, szerintem olvasni kellene sokaknak azt.
vaktyuk99
vaktyuk99 hétfő, 23:25
Előzmény: #168  Toka
APP-ra jeleztem én is hogy 25H2-ben gáz lesz, meg is említette, de ezért nem megyek neki ff-nek. Honnan tudjam ki milyen időtávon tradel? Az is számít.
Labanc
Labanc hétfő, 23:24
Előzmény: #167  tomato88
Tőlem azért nem látsz, mert a farkas és társai erről gondoskodnak :)
De ha kevesebb mínuszt kapok a posztjaimra mint pluszt, és legalább annyi hasznát látom mint kárát, akkor az enyémet is láthatnád... célárak nélkül, viszont kiegészítve DMI indikátorral, 20, 50 és 200 napos mozgóátlaggal és bolli szalagokkal, amit a farkas kevésbé használ... cserébe ő nálam több fibo szintet, "előretekintő" nyilat és pingvint használ... úgyhogy nem mindenben egyezne az output :)
vaktyuk99
vaktyuk99 hétfő, 23:21
ugyanezeket mondom neki az Akko forumban, ugy egy éve....pont ezeket. Nem akarja érteni: most is ff-vel foglalkozik. Ő a szerelme , ennyi.
Toka hétfő, 23:06
Nezze meg a videot Tomato88.Klubban jelezte már Labanc Ur hetvégén azt hiszem pénteken hogy gáz lesz.Figyelje a clubbot.
tomato88 hétfő, 23:02
Előzmény: #166  Labanc
Ez mondjuk már kicsit beteges.
Annak örülsz, hogy nem jön be farkasfu chartja? Tudtad, hogy közben emberek megtakarítása ég el?
Igen, lehet, hogy nem jött farkasfu chartja, de Ő legalább vázolt fel tervet. Én eddig Tőled nem láttam ilyet.
Ez olyan, mint, amikor valaki áll a dolgozó háta mögött és onnan osztja az észt. De, ha már neki kell megfogni a szerszámot, akkor már nem megy neki.
Szerinted mi lesz az iránya a közeljövőben az appnak?
Kíváncsi vagyok a véleményedre. Én a ta-hoz nem értek, így farkasfu chartjait figyelemmel kísérem.
Sok nyerőt!
Üdv.
Labanc
Labanc hétfő, 20:40
Előzmény: #158  Labanc
Úgy látszik, maradtak a gombnyomogatáson... Rendezzünk akkor közvéleménykutatást a szekta körében, elő a szavazógépeket!
Aki szerint eléri az app a májusra beígért 1400ft-ot az likeoljon, aki nem, dislikeoljon
Toka hétfő, 20:27
Előzmény: #164  R00
3 perc 10 mp tol nézze R00 Úr....de jobb egybe...egész friss ám.
https://www.facebook.com/share/v/1DtvP7NgZ7/
R00 hétfő, 20:21
🐧🐧🐧🐧🐧🐧
Toka hétfő, 20:19
Előzmény: #160  R00
708 ne essen el mert.....🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟...akkor nem lesz 3 nyolcas meg waterló helyett waterfish lesz.
Bpali2 hétfő, 17:32
Lehet itt nyugodtan minuszolni . Ez per pillanat a lőtéri kutyának nem kellett . Gyuribá megmagyarázza hogy a kaka azért mert be van szépen csomagolva nem az … Dehogynem…Jelinek fémjelezte cég pont ..ugyanígy az opus meg lölő ahogy a Tesla meg Musk …. Múltkor már írtam Timikában Úrnak hogy az a 800 Ft-os kamu ár minimális forgalommal lett felcsalogatva . Tartalom ma meglátszott mi volt mögötte .. 
Bpali2 hétfő, 17:07
Ja . Mester is jól időzítette a visszavonulását . Szektás ok meg sok mindenhez nem értenek . Csaknlökik a baromságot hogy 2027-1815 .. Holnap érzésre zöld BUX-ot várok . Ha nem akkor nagyon nem jónkilátásai lesznek az Appnak . Mert inkább fog menni mindenki a bluekba . 27.-én lemegy az MSCI 25.-e Telekom jelentés .

Topik gazda

R00
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek