Hat igen...nem is igen ertettem azt a kirohanást amugy, tisztában lehetett volna kovetkeznényekkel.Már be se mertem irni miket veszek pedig sok ember biztos elgondolkoditt volna jo fundás papirokon...nem mertem, mert rogton betaláltak csártokkal, halakkal..stb...mindegy annyira nem izgat csak nem esett jól....hörpintek tovább.
Hiába a 15 mínuszka, nagyon úgy néz ki, hogy újratervezésre lesz szükség, ahogy azt farkasfű is mondta... ez esetben viszont már nem lesz tartható se a májusra beígért 1400, se a 2027 végére beígért waterloo... de milyen érdekes, hogy pont ilyenkor tűnik el a farkas... nyilván másokra fogta, mint mindig, rájuk uszítva a szektát... és mi az uszítás/személyeskedés fő oka? Mert a labanc már több mint fél éve azt állítja, hogy az ilyen céláraknak a beültetésen kívül nincs semmi értelme. Farkas meg ezen rendszeresen megsértődött. Tessék elgondolkodni ezek után, hogy mi értelme is volt felülni a farkasnak... (Nagyon jó lenne trágárkodáson és gombnyomkodásokon kívül kézzelfogható érveket is hallani a túloldaltól)
Hülyeséget írsz. Soha nem írtam azt hogy tartsák az appot. Max azt hogy én tartom. Azért ne léptesd elő magad valami befektetési tanácsadónak , mert nem áll jól. Pihenj le és ne kostolgass. Okitsd a népet az ezüstben meg a commerzben. És hogy valami okosat is írjak. Picit több tisztelet (mindenkinek) és kisebb arc nem árt. Na be is fejeztem.
Köszi a figyelmeztetést Pál. Mondjuk volt a jelzett időpontban jóval magasabban is az árfolyam,de ez mellékes. Mutatok mást,hogy ott is tudd mutatni a profizmusodat,hogy le tudják vonni a tanulságokat. AKKO: 2025.FEBRUAR 12. -337 FT AKKO: 2026. FEBRUAR 12. - 263 FT
Még a farkas is azt mondta, hogy 750 alatt már újratervezés van... megbukik a terv? Lehet nem a Vertikál lebeszélésével kellett volna foglalkoznia... nevet tévesztett
Az osztalékvágy rally akkor nyilván indokolt volt, hamár a múlton így elmerengünk... majd a tetőponton jött a covid2, ha helyette jött volna osztalék, akkor tényleg lehetett volna waterloo2... eredetileg farkas is ezzel számolhatott, amikor ezt kitalálta, hiába állítja mostmár azt utólag, hogy az osztalék elmaradása marginális, hisz az várható volt... Most viszont, hogy nincs osztalék, nincs sztori, fidesz is szorul, kimondatlanul mindenki érzi, hogy nem lesz itt még nagyon hosszú ideig waterloo, már ha egyáltalán lesz bármikor... csak félnek kimondani, mert aztán jön a letámadás, gennyezés (lásd)...
Vaterloi csatatér, jég és zuzmara, órdító hideg, és hullaszag.. A föld fáradt, a múlt most is ott... A világ dermed, megfagyott... -de egy kocsma fénye még emberi meleg. Ott ül Toka Úr, pohárral reszketeg, mosolya béke az este szívében. Nem kér semmit, csak csendet, bort, s a világot nézi, ahogy kifordul most. „A tőzsde farkasa üvölt odakint,” - mondja, s a hangja, kegyes, s tiszta, emberi szó – egy szív, mely tudja, mi múlandó. Mert a farkas hideg!, és számokban él, ahol minden vesztes, s a nyereség vér. De Toka Úr tudja: az élet nem mérleg, hanem szeretet, mely melenget. A borban csillag, az idő oldva, az ember-múlt kicsit feloldva. A falon árnyék táncol puhán – a bor mozdul Toka Urán. S mikor hajnal pírja kél az öreg csak mosolyog, s mondja halkan: „A farkas fut, de az ember marad. ,
Lőn világosság! Mondá a pingvin itt vagyok! Ti mint hívők mondá Ámen néked Ffújj. Lenni boldogság a fibópinguknak. S mondá a szekta Ugy lészen FFujj Ámen!
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!